Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στο φως η αυτοβιογραφία της Ναόμι Κάμπελ – Τι λέει για Πούτιν και Ομπάμα

1

Μεγάλη αίσθηση αναμένεται να προκαλέσει το βιβλίο της με τη αυτοβιογραφία της μαύρης γαζέλας. Τα πρώτα αποσπάσματα απο το βιβλιο είδαν το φως της δημοσιότητας. Σε αυτά αναφέρεται στον Βλαντιμίρ  Πούτιν, τους Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα, ενω περιγράφει και τα παιδικά της χρόνια και μιλάει για το έτος  1997  και το χαρακτηρίζει την χειρότερη χρονιά της ζωής της.

6

Η Ναόμι Κάμπελ, έδωσε στη δημοσιότητα αποσπάσματα από το βιβλίο της, που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντίτυπα, και με τον δικό της τρόπο αφηγείται, σημαντικές στιγμές της ζωής της, από τα παιδικά της χρόνια έως και σήμερα. Το super model έχει διαγράψει μια αξιοζήλευτη πορεία στο χώρο του θεάματος και το βιβλίο της αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στις αρχές Απριλίου. Η Ναόμι, μέσα σε αυτό μιλάει για την οικογένεια της και για τις εξέχουσες προσωπικότητες που γνώρισε μέσα από τη δουλειά της.

3

Το μοντέλο, γράφοντας για τα παιδικά της χρόνια αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Είχα μια υπέροχη παιδική ηλικία. Ακόμα και σήμερα νιώθω ότι μεγαλώνω στο σώμα ενός παιδιού.Η οικογένεια μου λάτρευε τη ρέγκε μουσική και στην ηλικία των επτά,συμμετείχα στο βίντεο κλιπ του Μπομπ Μάρλεϊ για το τραγούδι Is this love. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τότε πόσο υπέροχο ήταν αυτό. Ο Μπομπ ήταν έναν πανέμορφος άνθρωπος, γλυκομίλητος και έντονη την Τζαμαϊκανή προφορά. Με σκέπαζε με μια κουβέρτα στο κλιπ και ήταν υπέροχο».

2
Σε άλλο κεφάλαιο του βιβλίου αναφέρεται στη χειρότερη, όπως την περιγράφει, χρονιά της ζωής της.

«Το 1997 ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου. Έφυγαν από τη ζωή πολλοί καλοί μου φίλοι. Ο γιος του Bill Cosby,Ennis, δολοφονήθηκε. Ο κολλητός μου, John “The Greek” Chappolis, πέθανε και ο Michael Hutchence έφυγε από τη ζωή επίσης. ήταν πολύ καλή ψυχή.Δεν πρόλαβα να τον θρηνήσω. Διαλύθηκα όταν έμαθα για τον θάνατο του Gianni Versace. Προσπαθούσα τότε να βγαίνω έξω σε πάρτι για να ξεχνιέμαι, αλλά τελικά αυτό έκανε, τελικά, τα πράγματα χειρότερα».

4

Μάλιστα αναφέρεται στο βιβλίο της για τη συνέντευξη που πήρε από τον Βλάντιμιρ Πούτιν και τη συνάντηση με τον Μπάρακ και τη Μισέλ Ομπάμα.

Συνάντησα τον Vladimir Putin όταν ήταν ακόμα πρωθυπουργός. Τότε έκανα συνεντεύξεις για το περιοδικό GQ.Μόλις πήγα στη Μόσχα για να τον συναντήσω με περίμενε ένα δώρο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Ένα βιβλίο για την ιστορία των πολεμικών τεχνών. Έίναι το αγαπημένο του χόμπυ. Ο Vladimir Putin, είχε μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Συνάντησα τον Barack και τη Michelle Obama το 2005 σε gala στο σπίτι της Oprah Winfrey. Ο Barack ήταν γοητευτικός και σε ενέπνεε πολύ η παρουσία του. Η σύζυγός του μου εκμυστηρεύθηκε ότι παρακολουθούσε για χρόνια την καριέρα μου και πως η αγαπημένη της σχεδιάστρια είναι η Azzedine Alaïa».

5

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!