Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η αινιγματική φωτογραφία της Φρόσως Κυριακού: «Είναι όλα ψέματα» (ΦΩΤΟ)

Ένας μήνας έχει περάσει  απο το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου και το τρομερό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη και έστειλε στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση την 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη.

Οπως είναι γνωστό η Φρόσω Κυριακού εδωσε μια ολιγόλεπτη κατάθεση  λεπτομέρειες της  οποίας δεν έχουν γίνει γνωστές, με την αστυνομία να περιμένει τη βελτίωση της κατάστασης της Μίνας Αρναούτη ώστε να «συγκριθούν» τα όσα είπε η μία κοπέλα με αυτά που αναμένεται να καταθέσει η άλλη.

Την ώρα που  οι φήμες οργιάζουν και τα δύο κορίτσια έχουν βρεθεί πολλάκις στο στόχαστρο, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως γνωρίζουν λεπτομέρειες για τη ζωή και τη σχέση τους με τον αγαπημένο τραγουδιστή, με τις οικογένειες των δυο τους να έχουν δυσαρεστηθεί με την έντονη προβολή της Μίνας και της Φρόσως.

Η Φρόσω Κυριακού προχώρησε στην ανάρτηση μιας αινιγματικής φωτογραφίας προφίλ στο Instagram το οποίο είναι πλέον κλειδωμένο με τα λόγια: «It’s all lies, darling», δηλαδή «είναι όλα ψέματα». Σε τι ακριβώς αναφέρεται, κανένας δεν γνωρίζει εκτος απο την ίδια.

Στην αρχή είχε ακουστεί πως η 21 ετών Φρόσω ήταν η κοπέλα του Παντελή, ενώ αργότερα κυκλοφόρησε πως ήταν εκείνη που οδηγούσε το μοιραίο τζιπ και όχι ο Παντελής Παντελίδης…

froso-kyriakou-instagram-500

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!