Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πέτρος Κωστόπουλος: Τι λέει για τις φωτογραφίες του με την ξανθιά νεαρή;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησεγια την επιστροφή του στην βραδινή ζώνη και τον Alpha, αλλά και τις συνεντεύξεις του που πολυσυζητήθηκαν.

Συζητήθηκαν πολύ η ατάκα του Απόστολου Γκλέτσου και η συνέντευξη με τον Βαγγέλη Ρωχάμη. Υπάρχει μυστικό για να «λυθεί» ο καλεσμένος;
Τους καλεσμένους μου τους υποδέχομαι με αξιοπρέπεια, σα να υποδέχομαι έναν φίλο στο σπίτι μου και όχι για να του πετάξω τα μάτια έξω και να τον πιέσω. Τον Ρωχάμη τον κυνηγούσα για καλεσμένο από την εποχή που έκανα το βραδινό στον ΑΝΤ1 και είχε αρνηθεί να βγει σε όλες τις εκπομπές. Είναι από τους ανθρώπους που περπατούν και στην άλλη μεριά του ποταμιού και μου άρεσε πολύ αυτή η κουβέντα μαζί του. Επίσης, αυτό που έγινε με τον Απόστολο ήταν μια απρόσμενη εξέλιξη στην κουβέντα και είναι προς τιμήν τυ που το παραδέχτηκε δημοσίως. Δεν είναι κάτι που μπορώ να το «πιστωθώ» δηλώνει στην Αγορά.

Ένιωσε άνετα, όμως, για να ανοιχτεί τόσο πολύ.
Ανέκαθεν ένιωθαν άνετα οι άνθρωποι στην εκπομπή. Αν θυμάσαι και παλιότερα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο έγινε μια αντίστοιχη αποκάλυψη. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι με εμπιστεύονται, γιατί εγώ στην τηλεόραση δεν κάνω «γατιές», δεν κάνω πονηριές και κιτρινισμούς.

Πρόσφατα βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες σας με μια ξανθιά συνοδό. Τέλος η εργένικη ζωή;
Είμαι μόνος μου, δεν έχω σχέση. Όλα αυτά που γράφονται και λέγονται δεν ισχύουν ούτε με σφαίρες. Μακάρι να προκύψει κάτι στο μέλλον, αλλά προς το παρόν τίποτα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!