Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οργισμένος ο Χρήστος Πολίτης για τη Λάμψη και τον ΑΝΤ1!

Οργισμένος εμφανίζεται ο Χρήστος Πολίτης, ο οποιος συμμετείχε στο θρυλικό σίριαλ «Λάμψη» καθώς όπως μαρτυρά κανένας δεν τον ενημέρωσε ή τον ειδοποίησε για τα επετειακά αφιερώματα του ΑΝΤ1.
Ο πρωταγωνιστής ξεσπά από την πρώτη ερώτηση του Νίκου Νικόλιζα στη Freddo ως προς το γιατί δεν μίλησε και ο ίδιος στο «Flashback».

«Θα πρέπει να ρωτήσετε τον ΑΝΤ1 και όχι εμένα. Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο, δεν με ενόχλησε ποτέ κανένας. Δεν το ξέρω καν το θέμα!» αναφέρει κοφτά ενώ όταν του αναφέρουν πως υπήρχαν δηλώσεις από την Κάτια Δανδουλάκη, τον Γιώργο Βασιλείου, την Ελένη Κούρκουλα ο ίδιος δεν κρύβει το θυμό του:
«Ίσως να θεώρησαν αυτούς πρωταγωνιστές και όχι εμένα. Δεν μου είπε κανένας γι’ αυτή την εκπομπή».

Στην τελευταία ερώτηση, αν χρωστάει ευγνωμοσύνη στον Νίκο Φώσκολο, ο Χρήστος Πολίτης ακούγεται αρκετά εκνευρισμένος: «Δεν χρωστάω ευγνωμοσύνη σε κανέναν. Όπου έπαιξα, έπαιξα γιατί θεωρήθηκα ότι είμαι απαραίτητος για το συγκεκριμένο ρόλο. Είτε στο θέατρο, είτε στην τηλεόραση… Ευγνωμοσύνη χρωστάει κάποιος που του δίνουν την ευκαιρία να παίξει. Όταν επιλέγει ο οποιοσδήποτε Φώσκολος κάποιον, δεν του κάνει χάρη. Λέει απλά «αυτός μου κάνει για το ρόλο». Εγώ λοιπόν γιατί να χρωστάω ευγνωμοσύνη ή χάρη; Αυτοί μου χρωστάνε χάρη ή ευγνωμοσύνη γιατί χωρίς εμένα η Λάμψη δεν θα πήγαινε 14 χρόνια! Και το έλεγαν και οι ίδιοι. Αν εγώ έφευγα από τη «Λάμψη» που έλεγα ότι θα έφευγα από την αρχή, και η Δανδουλάκη και ο Σπυρόπουλος και η Κούρκουλα θα έλεγαν «αν φύγεις εσύ, θα φύγουμε και εμείς». Δεν γινόταν το σίριαλ χωρίς εμένα. Απόδειξη ότι όταν έφυγαν όλοι αυτό και έμεινα εγώ μόνος βασικός πρωταγωνιστής, ο Φώσκολος έβαζε περαστικούς ηθοποιούς ή νέα παιδιά που έπαιζαν μαζί μου. Η σειρά στηρίχτηκε σε εμένα εξ ολοκλήρου και αυτό το έλεγαν και το λένε πλέον όλοι.»

Διαβάστε ολόκληρη την αποκαλυπτική συνέντευξη του ηθοποιού σήμερα στην εφημερίδα Freddo

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!