Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ήβη Αδάμου: Στηρίζει τους μετανάστες β’ γενιάς!

H μητέρα της Ήβης Αδάμου, Μαριάννα, κατάγεται από τη Βουλγαρία, ενώ ο πατέρας της από την Κύπρο. Η νεαρή τραγουδίστρια γνωρίζει από πρώτο χέρι την μετανάστευση και έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα. Για τον λόγο αυτό συμμετέχει με μεγάλη χαρά στο “Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ Νέων”.

Η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Athens Network of Collaborating Experts μαζί με το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών, στο πλαίσιο του έργου “Προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ένταξης των μεταναστών δεύτερης γενιάς μέσω του διαπολιτισμικού διαλόγου και της συνεργασίας” διοργανώνουν μια ξεχωριστή εκδήλωση. Εκτός από την Ήβη θα πάρουν μέρος και οι Αλχημιστές.

Θα εμφανιστούν ζωντανά στο ανακαινισμένο στενό της Τουρναβίτου και με δικές τους, αλλά και άλλες γνωστές επιτυχίες θα μετατρέψουν τη βραδιά σε ένα μοναδικό party. Το ραντεβού έχει δοθεί για τη Δευτέρα 28 Μαρτίου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Δες το μήνυμα poy έστειλε η Ήβη για τους μετανάστες β’ γενιάς μέσα από την επίσημη σελίδα της στο facebook!

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!