Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τρίτο παιδί για την Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε πρόσφατη συνεντευξή της στο περιοδικό Hello, εξομολογήθηκε ότι είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει τρίτο παιδί.

Δεν έχεις κρύψει την αγάπη σου για τα παιδιά. Θα ήθελες ν’ αποκτήσεις τρίτο;

 Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι αυτή την ανάγκη εδώ κι ένα χρόνο περίπου, πριν ακόμα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες στη ζωή μου. Αυτή η ανάγκη θεωρώ ότι με ώθησε στις επιλογές που έκανα. Θα ήθελα άλλο ένα παιδί και πλέον είμαι πιο κοντά από ποτέ στο να γίνω ξανά μητέρα, αλλά ξέρω ότι είναι μια απόφαση ζωής που δεν πρέπει να πάρω βεβιασμένα.

Έχεις αντοχές για μια νέα εγκυμοσύνη και για την ανατροφή ενός μωρού;

Δεν έχω κανένα θέμα με όλα αυτά, ούτε με φοβίζουν. Έχω αντοχές για τρίτο παιδί, αν σκεφτείς ότι τα πέρασα όλα αυτά μικρότερη και με δύο μωρά μαζί. Αν και εφόσον συμβεί, ξέρω ότι θα έχω και τη βοήθεια των αγοριών.

Θα ήθελες συγκεκριμένο φύλο;

Ομολογώ πως σκέφτομαι ότι  θα ήταν ωραίο να κάνω κοριτσάκι αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σημασία το φύλο. Ας με αξιώσει ο Θεός να γίνω ξανά μη ιερά και το φύλο είναι το λιγότερο που μ’ ενδιαφέρει. Δυστυχώς, κάποιες φορές δε γίνεται να το προγραμματίσεις, γιατί μπορεί να μην προκύπτει. Χαίρομαι που δεν είναι ταμπού πια για πολλές γυναίκες να στραφούν στην επιστήμη, αν επιθυμούν να γίνουν μητέρες και δυσκολεύονται.

Η διαφορά ηλικίας που θα έχεις, καλώς εχόντων των πραγμάτων, με το τρίτο σου μωρό σε αγχώνει;

Δεν είναι κάτι που προγραμματίζω σύντομα, θα ήθελα όμως ν’ αποκτήσω παιδί μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια. Μετά τα 40 ενδεχομένως να μην το σκεφτόμουν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!