Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Διάσημες Ελληνίδες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για συχνό γυναικολογικό πρόβλημα!

Η Ενδομητρίωση είναι μια γυναικολογική πάθηση, η οποία προσβάλει 1 στις 10 γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας, χωρίς συχνά να δίνει ορατά συμπτώματα και να γίνεται έγκαιρα αντιληπτό. Τα αποτελέσματα της ωστόσο πέρα από ενοχλητικά μπορούν να γίνουν ακόμη και απειλητικά για τη ζωή μιας νέας γυναίκας! Πρόκειται για μια παθολογική κατάσταση που δημιουργείται όταν αναπτύσσονται τμήματα του Ενδομητρίου εκτός της μήτρας, σε διάφορα άλλα όργανα του γυναικείου οργανισμού και κυρίως στις ωοθήκες, στις σάλπιγγες, στους ιστούς που συγκρατούν την μήτρα, στο εξωτερικό της μήτρας και εσωτερικά, στην επιφάνεια της λεκάνης.

Στο πλαίσιο της Εκστρατείας Διαφώτισης EndoMarch Cyprus 2016 διοργανώνεται την Κυριακή 20 Μαρτίου στη Λευκωσία «Πορεία Ελπίδας» για την ενδομητρίωση.

Η εκκίνηση της Πορείας, θα δοθεί από την οδό Λήδρας (Πλατεία Ελευθερίας), πλησίον του Δημοτικού Μεγάρου του Δήμου Λευκωσίας στις 11 το πρωί και οι συμμετέχοντες κάθε ηλικίας, θα βαδίσουν συμβολικά στους γραφικούς λιθόστρωτους δρόμους της Λήδρας και Ονασαγόρου.

Η εκδήλωση επιφυλάσσει πολλά happenings, ενώ παντού θα κυριαρχεί το κίτρινο, καθώς είναι το χρώμα που ταυτίστηκε με την πάθηση. Πριν από την εκκίνηση της πορείας οι διοργανωτές θα προσφέρουν δώρο τα T- Shirts και τις τσάντες με το λογότυπο της Εκστρατείας EndoMarch Cyprus 2016.

doukissa

anna

gagaki

ele

maria

roula

kabouri

evaggelia

stella

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!