Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το «ευχαριστώ» της Αντζελίνας Τζολί στον ελληνικό λαό!

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον ελληνικό λαό για την κατανόηση και γενναιοδωρία του σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες είπε η Αντζελίνα Τζολί.

Η 40χρονη ηθοποιός και Πρέσβειρα καλή θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες έκανε έκκληση να υπάρξει μια διεθνής ανταπόκριση ίσης κλίμακας με την παγκόσμια προσφυγική κρίση, η οποία θα περιλαμβάνει τον τερματισμό της σύγκρουσης στη Συρία.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ελληνικό λαό για την κατανόηση και τη γενναιοδωρία του για την αντιμετώπιση εν μέσω δύσκολων συνθηκών, καθώς και τις προσπάθειες των εθελοντών και τοπικών οργανώσεων που γνώρισα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου. Αυτοί και πολλοί άλλοι, εργάζονται όλο το 24ωρο για την υποδοχή και φροντίδα των προσφύγων που φθάνουν στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να συνδυαστεί με μια διεθνή απάντηση ίση με την κλίμακα της παγκόσμιας κρίσης των προσφύγων, η οποία θα περιλαμβάνει τον τερματισμό της σύγκρουσης στη Συρία, αλλά αυτό θα πρέπει να πάει ακόμη πιο πέρα» δήλωσε η Τζολί, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ.

«Ανυπομονώ ώστε η Ύπατη Αρμοστεία να είναι σε θέση να ενισχύσει την υποστήριξή της προς τις ελληνικές αρχές για τον συντονισμό της ανθρωπιστικής βοήθειας, και μαζί με τους εταίρους της, να στηρίξει τις προσπάθειες των αρχών ώστε να εξασφαλίσουν την αποτελεσματική καταγραφή, καθώς και την πρόσβαση στο άσυλο και τη μετεγκατάσταση, με ιδιαίτερη προσοχή σε όσους είναι οι πιο ευάλωτοι» πρόσθεσε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!