Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η «cougar» Ναταλία Γερμανού! (ΦΩΤΟ)

Η Ναταλία Γερμανού φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Down Town. Η παρουσιαστρια μίλησε για τον τίτλο της «cougar» που της έχουν αποδώσει, ενώ δεν δίστασε να ασκήσει σκληρή κριτική στην τηλεόραση.

Όταν σε αποκάλεσαν «κούγκαρ» για πρώτη φόρα, τι σκέφτηκες; Θύμωσες, γέλασες ή προβληματίστηκες;

Όταν μου το είχαν πει πρώτη φορά δεν ήξερα τι ήταν αυτό. Νομίζω πως ο Κωστόπουλος μου το είπε πριν από εφτά χρόνια περίπου και έτρεξα πανικόβλητη να δω τι είναι. Άνοιξα τα μάτια μου διάπλατα, γιατί το κούγκαρ είναι ένα αρπακτικό άγριο ζώο το οποίο αρπάζει τρυφερά μικρά ζωάκια και τα κατασπαράζει (γέλια). Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα, αλλά δεν ταυτίστηκα με αυτό. Πάντα με χιούμορ τα έβλεπα, για τον απλό λόγο –που μπορεί ν’ ακούγεται απίστευτος αλλά ισχύει– ότι σε καμία από τις σχέσεις που είχα με νεότερους συντρόφους δεν έκανα εγώ το πρώτο βήμα. Τώρα μπορεί να λένε «σιγά τα ψέματα», αλλά σας το ορκίζομαι δεν λέω ψέματα.

Ξέρεις ότι αν σου κολλήσουν μια ταμπέλα είναι δύσκολο να την αποσπάσεις από πάνω σου. Σε ενοχλεί;

Ούτε με ενοχλεί ούτε με νοιάζει. Την έχω αποδομήσει τόσο πολύ με αυτοσαρκασμό και την έχω γελοιοποιήσει αυτή την ταμπέλα, που πιστεύω ότι πλέον, αν παραμένει, παραμένει στο μυαλό μόνο κάποιων εμμονικών ή εντελώς οπισθοδρομικών ανθρώπων. Το 2016 οι ταμπέλες πρέπει να είναι έξω από φαρμακεία και μανάβικα.

germanou 5

Η ταμπέλα όμως του κούγκαρ δεν λειτουργεί και σαν αφροδισιακό για τους νεότερους άνδρες;

Δεν με ενδιαφέρει, γιατί δεν το ψάχνω το βλέμμα του αρσενικού. Δεν είμαι στο ψάξιμο ούτε είμαι γυναίκα που ψάχνει επιβεβαίωση. Δεν κοιτάζω γύρω μου να δω πώς με κοιτούν, για να έχω απάντηση σ’ αυτή την ερώτηση.

Έχει πάρει σήμερα η τηλεόραση τον ρόλο του λαϊκού δικαστηρίου;

Δουλειά της τηλεόρασης, όταν δεν ενημερώνει, είναι να ψυχαγωγεί. Δεν πρέπει να μπαίνει στις ζωές των ανθρώπων για να δικάζει, να κουνάει το δάχτυλο για το πώς ζήσουν τη ζωή τους ή να του δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα αν είναι χοντροί. αδύνατοι κ.ο.κ. Έχει χαθεί η μπάλα στις πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές και θέλω να πιστεύω ότι όσα σχολιάζουν είναι με διάθεση χιούμορ. Αν κάποιοι το χάνουν, ας φροντίσουν, να το ξαναμαζέψουν σύντομα γιατί ο κόσμος έχει σημαντικότερα προβλήματα από το να ζυγίζει τα κιλά μας ή να μετρά τους γκόμενούς μας. Η τηλεόραση σήμερα είναι ένα μικρό λαϊκό δικαστήριο και αυτό δεν το επικεντρώνω στο Πρωινό του Γιώργου και της Φαίης. Όλη η τηλεόραση έχει πάρει τον ρόλο ενός πάρα πολύ συντηρητικού, βιτριολικού, κακού εισαγγελέα. Αυτό πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή…

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!