Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το ξέσπασμα της Μαριέλλας Σαββίδου για την Τζολί

ÓõíÜíôçóç ôïõ Ðñùèõðïõñãïý, ÁëÝîç Ôóßðñá ìå ôçí Áíôæåëßíá Ôæïëß, ÐñÝóâåéñá ôçò ¾ðáôçò Áñìïóôåßáò ôïõ ÏÇÅ ãéá ôïõò Ðñüóöõãåò, ôçí ÔåôÜñôç 16 Ìáñôßïõ 2016, óôï ÌÝãáñï Ìáîßìïõ. (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Έξαλλη με όσους σχολίασαν την αδυνατισμένη σιλουέτα της Angelina Jolie με αφορμή το ταξίδι της στην Ελλάδα ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες είναι η Μαριέλλα Σαββίδου, μέλος της ομάδας «Καλημερούδια», η οποία τοποθετήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός έγραψε: «”Η ανθρωπιστική βοήθεια δεν μπορεί να αντικαθιστά την διπλωματία και τις λύσεις που αυτή προσφέρει”, Angelina Jolie. Η ηθοποιός έχει υιοθετήσει ορφανά από χώρες με ανθρωπιστική κρίση, προσφέρει οικονομικά, πρακτικά και συμβολικά εδώ και χρόνια σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη, πολύ πριν γίνει Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ. Είναι στην Ελλάδα ως απεσταλμένη του ΟΗΕ για να εξετάσει την κατάσταση και παράλληλα να δώσει διεθνή διάσταση, να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στον πόνο και την απόγνωση, να επηρεάσει την κοινή γνώμη. Εάν το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σχολιάσουμε την εμφάνισή της, το σώμα της και να πούμε: “Πώπώ πόσο αδύνατη είναι”, “φάε κάτι”, “χάλια έγινε”, καιρός να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας και τις προτεραιότητές μας».

JOLIE2

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!