Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

 Ελεονώρα Μελέτη: Τώρα και ψυχολόγος!

 

 

Η παρουσιάστρια σπουδάζει Ψυχολογία και ετοιμάζεται να πάρει το 16 πτυχίο της!  H γνώση χρόνια δεν κοιτά και αυτό είναι κάτι που το ξέρει καλά η Ελεονώρα  Μελέτη. Γι αυτό ετοιμάζεται να πάρει νέο πτυχίο αυτή τη φορά στην ψυχολογία. Είναι γνωστό πως η παρουσιάστρια έχει ένα υψηλό επίπεδο μόρφωσης αφού στην κατοχή της έχει 15 πτυχία όμως αντί να της αρκούν θέλει περισσότερα.  Αυτή τη περίοδο η οικοδέσποινα του Hastag στο Έψιλον, παρακολουθεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο τμήμα ψυχολογίας  του Πανεπιστημίου Αθηνών το οποίο αναμένεται να ολοκληρώσει σε δυο χρόνια περίπου.

remos

Γι αυτό και έχει πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα στο οποίο αφιερώνει δυο ώρες κάθε βράδυ παρά τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της.  Η Μελέτη έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν συνεδρίες και αυτό την παρακίνησε ώστε να ασχοληθεί με την ψυχολογία.

Είναι μια εσωτερική της ανάγκη που την απόκτησε από τα μαθητικά της χρόνια, όταν αποφάσισε πως το διάβασμα είναι κάτι που θα της δώσει μεγάλα εφόδια στη ζωή της. Βέβαια είχε και εκείνη τις αδυναμίες της σε ορισμένα μαθήματα, όμως ο «έρωτας» με τις ξένες γλώσσες γεννήθηκε νωρίς.  Ήταν μόλις την Δευτέρα Δημοτικού  όταν ξεκίνησε μαθήματα αγγλικών ενώ ένα χρόνο μετά γράφτηκε σε γαλλικό σχολείο όπου συνέχισε μέχρι το Λύκειο.  Στην Δευτέρα Γυμνασίου άρχισε ιταλικά και ισπανικά ενώ αργότερα φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα γαλλικής Φιλολογίας από το 1996 έως το 2001.

 

Η Ελεονώρα ήταν κορίτσι που διάβαζε πολύ όμως είχε και τις αδυναμίες της… Μπορεί να έβγαλε το απολυτήριο με 17,8 όμως στα μαθηματικά, τη χημεία, την άλγεβρα και την τριγωνομετρία  ήταν οριακά στη βάση. Σύμφωνα με πηγές μας, ο μαθηματικός στις εξετάσεις για το απολυτήριο για να τη βοηθήσει της έδωσε 10 θέματα να  διαβάσει και της είπε πως το ένα θα «πέσει». Όσο και αν λάτρευε τις γνεύσεις η Ελεονώρα ήταν ένα κορίτσι με πολλά  άλλα ταλέντα. Της άρεσαν τα σπορ, ήταν κοινωνική και είχε πάντα άποψη την οποία και τεκμηρίωνε από μικρή ηλικία. Έκανε όμως και τις σκανδαλιές της ως μαθήτρια. Συμμαθητής της θυμάται πως  πήρε διήμερη αποβολή γιατί έβλεπε με την «διπλανή» της στο θρανίο μέσα απο μια μικρή τηλεόραση Ρούλα Κορομηλά και Πρωινό Καφέ.

Όσο για την  πολυπόθητη «πενθήμερη» που όλοι οι μαθητές περιμένουν, εκείνη την αγνόησε αφού προτίμησε να κάτσει να διαβάσει και να μην ακολουθήσει τους συμμαθητές της.  Ως ανταμοιβή για την απόφασή της αυτή ο πατέρας της της αγόρασε δυο χρυσόψαρα! Φυσικά και οι γονείς της νιώθουν περήφανοι για όλα όσα έχει καταφέρει και συνεχίζει ακόμα. Μια από τις σημαντικές στιγμές της ήτνα το εικοσάρι που έγραψε στην έκθεση στις Πανελλήνιες! Ο πατέρας της μέσω ενός γνωστού στο Υπουργείο Παιδείας  πήρε το αντίγραφο ως ενθύμιο!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!