Κοτόπουλο αλά κρέμ -Ζουμερό, με κρεμώδη σάλτσα, να λιώνει στο στόμα
Ζουμερές και νόστιμες μπουκιές κοτόπουλου με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος για να τις συνοδεύσεις με ρύζι και να κάνεις ένα τέλειο γεύμα.
Εύκολο, λαχταριστό και ζουμερό φιλέτο με κρεμώδη λευκή σάλτσα και μαύρο αλάτι για να δώσει έξτρα γεύση στο φαγητό σου, αλλά θα κάνει και το παιχνίδισμα που θέλουμε στην εικόνα του.
Γράψε τι θα χρειαστείς:
Υλικά
5 φιλέτα μπούτι κοτόπουλο
5 λευκά μανιτάρια
1 κρεμμύδι
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 κουταλιά μουστάρδα
Μισό κρασοπότηρο λευκό κρασί
Αλάτι, πιπέρι, καγιέν, σκόνη σκόρδου, κύμινο και μπούκοβο (αναλογία στις γεύσεις σας)
2 κουταλιές παρμεζάνα
1 κρέμα γάλακτος μεγάλη
Μαύρο αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε σε μπουκιες το κοτόπουλο το αλατοπιπερωνουμε και το τσιγαριζουμε σε ένα τηγάνι. Όταν πάρει λίγο χρώμα το αφαιρούμε από το τηγάνι και στο ίδιο τηγάνι βάζουμε το κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμυδάκι και τα τσιγαριζουμε. Ρίχνουμε τα μανιτάρια που έχουμε κόψει σε φέτες και τα μπαχαρικά μας. Όταν πάρουν χρώμα ξαναβάζουμε πίσω το κοτόπουλο και σβήνουμε με το κρασί.
Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και όταν αρχίζει να πήζει απομακρύνουμε από το μάτι και ρίχνουμε το τυρί μας.
Σερβίρουμε με το μαύρο αλάτι που θα δώσει έξτρα γεύση στο φαγητό μας αλλά θα κάνει και το παιχνίδισμα που θέλουμε στην εικόνα του.