Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ανοιξιάτικο opening για το νέο “King Tan Solarium” της Ελευσίνας

Με ένα λαμπερό opening party το γνωστό μοντέλο Ζώης Σημαντήρας και ο επιχειρηματίας Ευάγγελος Μουργκόιας υποδέχτηκαν τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του Αθηναϊκού fashion crowd αλλά και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και αθλητικό κόσμο στο ολοκαίνουργιο “King Tan Solarium” στη καρδιά της Ελευσίνας.

Η αλυσίδα “King Tan Solarium” συνεχίζει να προσφέρει στους λάτρεις του μαυρίσματος ένα άψογο και ασφαλές χρώμα με δέκα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων τα επτά βρίσκονται στα κεντρικότερα σημεία της Αττικής (Ηλιούπολη, Περιστέρι, Παγκράτι, Βούλα, Ελληνικό κ.α.). Οι λάμπες που χρησιμοποιούνται προστατεύουν απο τη βλαβερή έκθεση του σώματος στον ήλιο και είναι εξελιγμένες με ειδικά προστατευτικά και αντιγυραντικά φίλτρα, κάτι που οδηγεί όλο και περισσότερο κόσμο να εμπιστεύεται το τεχνιτό μαύρισμα.

Στα εγκαίνια της Ελευσίνας όλοι οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στους υπεσύγχρονους χώρους του “King Tan Solarium” ενώ η Βίκυ Κουλιανού εντυπωσίασε τους πάντες με ένα μοναδικό guest Dj act.

Ευάγγελος Μουργκόιας-Έλλη Παπαγγελή-Ζώης Σημαντήρας

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!