Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αποκάλυψη βόμβα! Ο Χανταμπάκης ζήτησε από την παραγωγή να κόψει το….

Μία αποκάλυψη ήρθε στο φως την δημοσιότητας η οποία πραγματικά μας εξέπληξε…

Οι παίκτες στο Survivor παρακολουθούνται σχεδόν καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας… Αυτό, όπως καταλαβαίνετε έχει και τους κινδύνους του αφού μπορεί να υπάρξει κάποιο, με κάποιον εκνευρισμό ή μία συμπεριφορά που οι παίκτες ενδεχομένως να μην θέλουν να φανεί στο επεισόδιο που θα παιχτεί και θα δουν όλοι…

Κάτι τέτοιο συνέβη και στον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος είχε μία άτυχη στιγμή όπου δεν ήθελε να φανεί και ζήτησε από την παραγωγή να κοπεί στο μοντάζ… Συγκεκριμένα ο Γουίλι Καλβουρτζής, μιλώντας στο Down Town, αποκάλυψε:

«Για το περιστατικό με τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον καυγά μας, ίσως είχα αντιδράσει διαφορετικά αν δεν υπήρχαν οι κάμερες! Αλλά είπα αφού  μόλις μπήκα στο παιχνίδι, ας σκύψω το κεφάλι, δεν χρειαζόταν να μπω σε διαδικασία καυγά με τον αντίπαλο. Ζήτησα συγγνώμη μετά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και δεν το ξανασυζήτησα ποτέ. Ο Στέλιος όταν έσβησαν οι κάμερες ζήτησε από την παραγωγή να μην παίξουν το συγκεκριμένο απόσπασμα, με την αντίδραση του, να το κόψουν δηλαδή. Εκείνοι φυσικά το αρνήθηκαν, δεν δέχθηκαν κάτι τέτοιο…»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!