Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οχι στον Μπόμπολα από Βαρδή – Ψυχάρη

Επισκέψεις-μυστήριο στις εγκαταστάσεις του Mega στη Μεσογείων έκανε τις τελευταίες ημέρες ο εκ των μεγαλομετόχων του σταθμού Φώτης Μπόμπολας, προκαλώντας πολλά ερωτήματα στους εργαζομένους. Στελέχη του καναλιού που διατηρούν σχέσεις με τον κ. Μπόμπολα έλεγαν πως οι επισκέψεις αυτές έχουν να κάνουν με την επιθυμία του να ξαναβγεί στον «αέρα» το κανάλι και με ενημερωτικό χαρακτήρα, δηλαδή να αρχίσουν να μεταδίδονται και πάλι δελτία ειδήσεων.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξουν σοβαρές παρεμβάσεις, καθώς το ίδιο το πρόγραμμα των επαναλήψεων που έφερε το Μεγάλο Κανάλι στην πρώτη θέση της τηλεθέασης έδειξε τον δρόμο για το μέλλον.

Προς επιβεβαίωση, μάλιστα, του κλίματος αυτού, παραθέτουν την απολύτως φιλοκυβερνητική στροφή που έχει κάνει όλο το τελευταίο διάστημα το «Εθνος», του οποίου τα πρωτοσέλιδα είναι πιο ΣΥΡΙΖΑ κι από εκείνα της «Αυγής», όπως λένε χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι του καναλιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του «SECRET», o μεγαλομέτοχος του σταθμού συναντάται με κορυφαία στελέχη του καναλιού, ανάμεσα στα οποία και τον διευθυντή ειδήσεων Μανώλη Καψή, με τον οποίο διατηρούσε πάντοτε στενή σχέση.

Ωστόσο, ο κ. Καψής ισχυρίζεται πως δεν έχει κάνει καμία συζήτηση μαζί του στη διάρκεια αυτών των επισκέψεών του που να προκαλεί κάποια σημαντική εξέλιξη.

ΕΠΑΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης, η πλευρά Μπόμπολα επιθυμεί να επανενεργοποιήσει το πλάνο σωτηρίας του Μεγάλου Καναλιού που είχε καταρτίσει παλαιότερα ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος (έστω και με κάποιες αλλαγές, λόγω των γεγονότων που μεσολάβησαν), με την ταυτόχρονη δημιουργία ενός νέου μετοχικού σχήματος, στο οποίο βεβαίως θα εισέλθει τόσο ο τελευταίος όσο και ο Δημήτρης Μάρης, που συμμετείχε τότε στις σχετικές ζυμώσεις.

Μάλιστα, όπως λένε οι γνωρίζοντες, η ολική επαναφορά του Δ. Μάρη στο σκηνικό θα μπορούσε σε αυτή τη φάση να αποτελέσει καταλυτικό παράγοντα για τις εξελίξεις, δεδομένων των αγαστών σχέσεων που διατηρεί με το Μέγαρο Μαξίμου. Τα κορυφαία ζητήματα που μπαίνουν στο τραπέζι αυτή τη στιγμή έχουν να κάνουν με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, την εξασφάλιση τραπεζικής ενημερότητας, την εκκαθάριση των ποσών που έχουν δεσμεύσει οι δανείστριες τράπεζες, την αποπληρωμή των οφειλών στο Δημόσιο και τη σταδιακή εξόφληση εργαζομένων και προμηθευτών.

Ωστόσο, κάθε άλλο παρά με καλό μάτι βλέπουν τις πρωτοβουλίες του Φώτη Μπόμπολα τόσο η οικογένεια Βαρδινογιάννη όσο και ο Σταύρος Ψυχάρης, που διαφωνούν πλήρως με το modus operandi του πλειοψηφούντος μετόχου, αλλά και τις εν γένει στοχεύσεις του. Μάλιστα, έχουν φροντίσει ήδη να εκπέμψουν με ηχηρό τρόπο το αντίστοιχο μήνυμα, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να μπουν σε μια συζήτηση που θα έχει ως βάση της το σχέδιο Φιλιππόπουλου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!