Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Καλλιάνος: «Ψάχνω δουλειά ως μετεωρολόγος»

Η γυναίκα θέλω να μοιάζει στη μάνα μου», λέει στο «S» ο Γ. Καλλιάνος

Στη ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ – Secret

sasastamati@yahoo.com

 

Του αρέσει να τραγουδάει, θέλει τη γυναίκα «διάολο» και όχι «πρόβατο», ενώ, αν συναντήσει κάπου τον Βασίλη Λεβέντη, θα κάνει το πρώτο βήμα να ξαναμιλήσουν. Συναντήσαμε τον Γιάννη Καλλιάνο στο pizza-bar «Brewklyn», στη Γλυφάδα, και μας είπε ότι ψάχνει για δουλειά, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται για τις επόμενες εκλογές.

 

Μετά την αποχώρησή σου από την Ενωση Κεντρώων, ποια είναι η σχέση σου με τον Βασίλη Λεβέντη;

Εχω να τον δω και να μιλήσουμε από τότε. Είχα ακούσει κάποιες αρνητικές δηλώσεις που είχε κάνει για το πρόσωπό μου και η αλήθεια είναι ότι με είχε στεναχωρήσει, όμως, από την άλλη, δεν μπαίνω στη διαδικασία να το σκεφτώ παραπάνω. Οπως, για παράδειγμα, ότι αποτελούσα το άρρωστο και το νοσηρό της Ενωσης Κεντρώων και τώρα που έφυγα παίρνει τα πάνω του το κόμμα. Αυτές είναι κάποιες δηλώσεις που δεν τιμούν ούτε τον ίδιο τον πρόεδρο.

 

Αν πας σε ένα κάλεσμα και τον δεις, θα κάνεις το πρώτο βήμα να μιλήσετε;

Βεβαίως και θα κάνω το πρώτο βήμα. Εγώ του το ’χω πει και του ιδίου ότι η αναγνωρισιμότητά μου σε πολιτικό επίπεδο οφείλεται σε εκείνον. Αυτός με έβγαλε μπροστά, με έκανε εκπρόσωπο Τύπου και είδε κάποια πράγματα σε μένα. Σαφέστατα ένα μεγάλο κομμάτι -πέρα απ’ τον καιρό και τη Ν.Δ. τώρα- της πολιτικής αναγνωρισιμότητάς μου οφείλεται στον ίδιο τον πρόεδρο και θα κάνω το βήμα να του μιλήσω.

me-sasa-ayti

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τι σου είπε όταν συναντηθήκατε;

Είχαμε μια πάρα πολύ καλή και ουσιαστική κουβέντα, που διήρκεσε ώρα. Του εξήγησα ότι πραγματικά θέλω να βοηθήσω τη Νέα Δημοκρατία, η οποία είναι μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Το άνοιγμα που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον κεντρώο χώρο εμένα πολιτικά με ερέθισε και για αυτό επιθυμώ να προσχωρήσω στη Ν.Δ. Τώρα, το πού θα πολιτευτώ είναι κάτι που θα το κρίνει ο πρόεδρος. Ξέρει πού μπορώ να βοηθήσω, σε τι είμαι ικανός και ποιοι άνθρωποι με ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια που λέω τον καιρό. Οταν έρθει η ώρα, θα συζητήσουμε με τον πρόεδρο και θα καταλήξουμε.

 

Σκέφτεσαι να επιστρέψεις στην παρουσίαση του δελτίου καιρού;

Ο καιρός ρέει μέσα στο αίμα μου. Ημουν μετεωρολόγος στην ΕΡΤ και πέρσι ήμουν στο Attica. Επειδή με ενδιαφέρει να συνεχίσω την πορεία μου ως προγνώστη και παρουσιαστή καιρού, προσπαθώ να δω τι θα αποφασίσει το ΣτΕ με τα κανάλια, για να μπω σε μια διαδικασία να συζητήσω. Προφανώς και ψάχνω για δουλειά. Εχω συνηθίσει να δουλεύω και ποτέ δεν θέλω να αφήσω το επάγγελμά μου. Το ότι θα πολιτευτώ με τη Νέα Δημοκρατία δεν σημαίνει ότι θα περιμένω τις επόμενες εκλογές. Πρώτα από όλα να είμαστε δίπλα στους πολίτες, αλλά, από την άλλη, θέλω να εξασκήσω το επάγγελμα που σπούδασα.

 

Θέλεις να κάνεις δική σου οικογένεια;

Προς το παρόν είμαι ελεύθερος και πρέπει να σου πω ότι πλέον, έτσι όπως είναι η εποχή, το θέμα των σχέσεων, των φιλικών και των επαγγελματικών ή των ερωτικών, είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Είσαι ο κλασικός άντρας κυνηγός; Γιατί αυτό δεν υπάρχει πλέον.

Οχι ο κλασικός, είμαι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος. Πλέον ακόμα και το φλερτ έχει γίνει πολύ περίεργο και οι γυναίκες είναι λίγο μαζεμένες. Από την άλλη, έχει δυσκολέψει πάρα πολύ το πράγμα. Πλέον όλοι ψάχνονται μέσα από το Διαδίκτυο για να βρουν σχέσεις, ανθρώπους, γνωριμίες. Βγαίνεις έξω να πιεις ένα ποτό, έναν καφέ ή να φας σε ένα εστιατόριο και βλέπεις ότι οι γυναίκες είναι μόνες τους, όπως και οι άντρες. Σαν να έχουμε ποδοσφαιρικό αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: ο ένας στη γωνία του και ο άλλος στη δική του. Είναι κάτι που δεν εξυπηρετεί ως προς το να κάνεις μια γνωριμία.

 

Τι μουσική ακούς;

Ξένα δεν ακούω πολύ. Ακούω ελληνικά, έντεχνο και ελαφρολαϊκές μπαλάντες. Αυτό με ενδιαφέρει, αυτό μ’ αρέσει. Δεν ξέρω αν φαίνεται ή όχι, αλλά είμαι πολύ πιο ευαίσθητος από ό,τι νομίζεις ή από ό,τι φαίνεται στην τηλεόραση. Η έντεχνη μουσική με εκφράζει και αγγίζει την καρδιά μου. Καθημερινά, μισή-μία ώρα πριν κοιμηθώ με χαλαρώνουν 5-10 έντεχνα κομμάτια. Επίσης, μου αρέσει πολύ να τραγουδάω. Ακουγα από μικρός τη μητέρα μου, την Αμαλία, να τραγουδάει, που έχει εκπληκτική φωνή. Θεωρώ ότι, ενώ δεν έχω σπουδάσει μουσική και δεν ξέρω καν πού είναι οι νότες, πατάω πάρα πολύ σωστά πάνω σε αυτές και δεν σου κρύβω ότι, όταν βγω με την παρέα μου να πάμε να πιούμε ένα κρασάκι, ένα ούζο, κάπου σε ένα ρεμπετάδικο ή σε κάποια μουσική σκηνή, 99% θα σηκωθώ να πω από πέντε τραγούδια και πάνω.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!