Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Brad Pitt παίρνει θέση και απαντάει στην αίτηση διαζυγίου της Jolie: Τι ζητάει από την ηθοποιό;

Ο ηχηρός χωρισμός της Angelina Jolie και του Brad Pitt, απασχολεί σχεδόν καθημερινά τα Μέσα. Αν και έχει περάσει σχεδόν 1,5 μήνας από την γνωστοποίηση του, οι διαφορές ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχουν και οι εξελίξεις είναι πολλές.

Η ηθοποιός στις 19 Σεπτεμβρίου, μέσω του δικηγόρου της κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Από τότε ο Brad Pitt δεν απάντησε στην αίτηση αυτή, ή κι αν το έκανε δεν έγινε γνωστό. Η Angelina Jolie, μεταξύ άλλων, τόνισε πως επιθυμεί να αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών τους. Μετά από έρευνες που γίνονται στον Pitt, αποφασίστηκε να αναλάβουν προσωρινά από κοινού την επιμέλεια των παιδιών, μέχρι αυτές να τελειώσουν.

Ο ηθοποιός χθες Παρασκευή, απάντησε για πρώτη φορά στην αίτηση διαζυγίου της Angelina Jolie. Η απάντηση του είναι μια αίτηση που υπέβαλε, στην οποία ξεκαθαρίζει πως θέλει να αναλάβουν από κοινού την επιμέλεια των παιδιών τους. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο περιοδικό People.

Από την πλευρά της Jolie, δεν έχει δοθεί κάποια απάντηση, ωστόσο, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, τα δικαστήρια στην Καλιφόρνια σε γενικές γραμμές είναι υπέρ της κοινής κηδεμονίας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!