Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξέσπασε η Τατιάνα Στεφανίδου: «Σε ποιά χώρα ζούμε; Λες και είμαστε στο Αφγανιστάν!» (VIDEO)

Την αγανάκτησή της για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας εξέφρασε on air η Τατιάνα Στεφανίδου, διερωτώμενη πως είναι δυνατόν να θεωρούνται ως κάτι φυσιολογικό ο πετροπόλεμος και οι φωτιές, που συχνά βλέπουμε στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Τα επεισόδια ξέσπασαν το μεσημέρι της Δευτέρας, ανάμεσα σε αντεξουσιαστές και ΜΑΤ, στην περιοχή των προσφυγικών στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, κοντά στο Εφετείο, όπου διεξαγόταν η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής. Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν πέτρες, έσπασαν αυτοκίνητα και έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων, ενώ η αστυνομία «απάντησε» με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

«Μία κατάσταση αδιανόητη, στην καρδιά της πόλης! Έχει ανέβει ο άλλος στην ταράτσα και έχει πάρει τούβλα και τα πετάει. Λες και είμαστε στο Αφγανιστάν, στην Συρία, σε εμπόλεμη περιοχή! Υπάρχουν παραδίπλα πολυκατοικίες, σχολεία, νοσοκομείο… Το τι αυτοκίνητα σπάσανε, το τι καταστροφές κάνανε, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα! Σε κατάσταση πολιορκίας η Αθήνα!», ανέφερε η Τατιάνα σχολιάζοντας το θέμα στην εκπομπή της και συνέχισε: «μιλάμε, όμως, για κατάντια γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο να τα θεωρούμε φυσιολογικά όλα αυτά! Έσκασε η είδηση και δεν μας έκανε εντύπωση, έχουμε φτάσει στο σημείο να βρίσκουμε πλέον φυσιολογικό το ότι γίνεται πετροπόλεμος και μπαίνουν φωτιές!».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!