Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ουπς! Η γκάφα της Μαίρης Συνατσάκη και η αμηχανία στον αέρα του «Ξαναδέστε» τους (VIDEO)

sinatsaki-768x453

Ένα ακόμη Ξαναδέστε τους γεμάτο ευτράπελα προβλήθηκε σήμερα από τη συχνότητα του Alpha. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η αγαπημένη παρέα σχολίασε την κλοπή του τηλεφώνου της μητέρας του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα ανέφεραν πόσο γρήγορα κινητοποιήθηκαν οι αρχές για την συγκεκριμένη απώλεια. «Κι αν είναι μανουλίτσα, είναι πάντα μανουλίτσα. Δεν πάει να είναι ο άλλος ο πρωθυπουργός», σχολίασε η Μαίρη Συνατσάκη.

Στη συνέχεια μίλησαν για το πιθανό περιεχόμενο που μπορεί να είχε η συσκευή προκαλώντας άφθονο γέλιο. «Σιγά τα τηλέφωνα που θα είχε μέσα», ανέτεινε η Μαρία Ηλιάκη. Οι τόνοι ανέβηκαν για το θέμα και τα απολαυστικά σχόλια έδιναν και έπαιρναν.

«Μάνα σου είναι ρε Μαράκι γιατί τη βγάζεις έτσι απ’ τη ζωή σου;», ξέσπασε ανεβάζοντας ένταση η Μαίρη.  Ωστόσο ήρθε γρήγορα σε αμηχανία λέγοντας: «Όχι εσύ τώρα συγκεκριμένα, γιατί αυτό που λέω δεν…». Όταν συνειδητοποίησε όμως τι είχε πει, ήρθε σε δύσκολη θέση. Όταν έδωσαν λοιπόν από το control οδηγία για διαφημιστικό διάλειμμα, είπε καλύπτοντας το πρόσωπο της: «Καλύτερα σε break εγώ λέω!».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!