Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Πάμελα Άντερσον είναι αποφασισμένη να ξανακάνει το σεξ…(ΦΩΤΟ)

Η Πάμελα Άντερσον θέλει να μποικοτάρουμε την πορνογραφία και να γυρίσουμε στις αισθήσεις. Συνεχίζοντας την καμπάνια της κάτα της βιομηχανίας του ερωτικού κινηματογράφου που πλέον είναι μια σχέση εύκολα προσβάσιμη με την ορδή των ιστοσελίδων που “εμπορεύονται” το είδος η Πάμελα Άντερσον κάνει μια καμπάνια ευαισθητοποίησης στο Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με τον σύμμαχο της, ραβίνο Shmuley Boteach.

 

“Θέλω να σταματήσουμε τη σεξουαλική επανάσταση και να επιστρέψουμε στην αισθησιακή επανάσταση” είπε παίζοντας με τις λέξεις sexual και sensual η Πάμελα Άντερσον σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο Channel 4. Mητέρα δύο αγοριών, η Πάμελα Άντερσον μοιάζει να είναι ένα σεξ σύμβολο που ωρίμασε, έμαθε και τώρα εκθέτει τον εαυτό της με περισσότερους τρόπους από έναν.

Απογυμνώνοντας τις αλήθειες γύρω από τα πρότυπα και το σεξ που προωθείται από τη βιομηχανία του πορνό η Άντερσον μοιάζει ανήσυχη για το μέλλον των σχέσεων και τον εκφυλισμό που τα πρότυπα που καθιερώνονται μέσα από το πορνό. “Ανησυχώ ότι ο κόσμος θα ξεχάσει πως να κάνει έρωτα” λέει. “Θέλω να συνέλθουμε, να κάνουμε ένα reset, να σκεφτούμε τι κάνουμε στον εαυτό μας και να θυμηθούμε τι σημαίνει το άγγιγμα με τον ερωτικό σου σύντροφο” είπε η Άντερσον. “Ξέρεις, όταν έχεις μια γυναίκα με εσώρουχα στο κρεβάτι και εσύ είσαι στο μπάνιο βλέποντας πορνό, κάτι πάει στραβά” σχολίασε.

Η Άντερσον μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση, τη βία και τον τρόπο που το πορνό έχει διαβρώσει τον ερωτισμό και το ίδιο το σεξ. Οι χρήστες των social media διχάστηκαν. Από τη μία οι “εχθροί” αποκάλεσαν την Άντερσον μια υποκρίτρια που απλά ξέχασε το αμαρτωλό παρελθόν της ως Playmate, πρωταγωνίστρια σε ερωτική ταινία και άπειρες φωτογραφίσεις όπου επικοινωνεί το σεξ και από την άλλη οι “φίλοι” κάνουν λόγο για μια Πάμελα Άντερσον ώριμη, ουσιαστική και πρόθυμη να μοιραστεί τη “σοφία” για το σεξ και τον ερωτισμό που σπούδασε τόσα χρόνια.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!