Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στη Freddo: Οδηγούσε ο Λυκουρέζος το ταχύπλοο!

o-taxyploo-570_0

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις και οι ανατροπές στην υπόθεση της Αίγινας με το φονικό ναυτικό δυστύχημα όπου έχασαν τη ζωή τους 4 άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα κοριτσάκι μόλις 5 ετών.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Freddo», νεότερο πόρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων που εστάλη πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στην ανακρίτρια Πειραιά αναφέρει ξεκάθαρα ότι το DNA του 77χρονου βρέθηκε τόσο στα χειριστήρια της μηχανής όσο και στο πηδάλιο του ταχύπλοου.

Το νέο πόρισμα έρχεται στο φως λίγες ημέρες μετά την εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη, στην οποία αναφερόταν πως από τα ευρήματα βιολογικού υλικού από τα χειριστήρια του μοιραίου ταχύπλοου προκύπτει ότι στο τιμόνι την ώρα της σύγκρουσης δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του Θρασύβουλου Λυκουρέζου, αμφισβητώντας μάλιστα και τους μάρτυρες που ήθελαν τον ηλικιωμένο άνδρα να κυβερνά τη μοιραία ημέρα το σκάφος.

Η υπόθεση παίρνει νέα τροπή, αφού από την τελευταία εργαστηριακή έρευνα προκύπτει ότι ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος ήταν οριστικά και αμετάκλητα ο οδηγός του μοιραίου ταχύπλοου που σκόρπισε τον θάνατο στις 16 Αυγούστου.

Περισσότερα στη Freddo που κυκλοφορεί…

frd_1310_001_cmyk

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!