Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θα «λιώσετε»: Δείτε την κόρη της Καμπούρη Έλενα, να νανουρίζει την αδελφή της (VIDEO)

Η Δέσποινα Καμπούρη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και κυρίως στο Instagram. Σχεδόν καθημερινά ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πως περνάει τη μέρα της. Εκτός από επαγγελματικές φωτογραφίες, στο προφίλ της αναρτά συχνά στιγμιότυπα των παιδιών της.

Η παρουσιάστρια είναι ξετρελαμένη με τις κόρες της, την Έλενα και την Χριστίνα και φροντίζει να περνάει πολλές ώρες μαζί τους. Αν κρίνουμε από την τελευταία ανάρτηση της, το μεγάλο κορίτσι της οικογένειας, βοηθάει τη Δέσποινα στον ρόλο της μαμάς. Γιατί το λέμε αυτό; Διότι φροντίζει πολύ τη μπέμπα και δεν θέλει να φεύγει από το πλευρό της.

Μάλιστα, η Δέσποινα σε πρόσφατο κείμενο της, στο mothersblog, έγραψε: «Η Έλενα θέλει συνέχεια να με βοηθάει με το μπανάκι, το τάισμα και το νανούρισμα του μωρού. Μόνο στο άλλαγμα της πάνας γίνεται Λούης, αλλά με είχε προειδοποιήσει γι’ αυτό όταν ακόμη ήμουν έγκυος. “Μαμά θα κάνω τα πάντα για το νινάκι, αλλά μη μου πεις ποτέ να της αλλάξω πάνα! Μπλιαχ!”».

Η Δέσποινα χθες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram  ένα βίντεο, το οποίο μας έκανε να «λιώσουμε». Στο βίντεο φαίνεται η Έλενα να νανουρίζει την Χριστίνα και να την χαϊδεύει. Οι ακόλουθοι της παρουσιάστριας έσπευσαν να σχολιάσουν το πόσο τρυφερή είναι.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και τρέξε μαζί μας στο PeopleRun την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Κοντά μας η εκστρατεία Βγάλε Γλώσσα και το Χάρισε Ζωή για να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών.

https://www.instagram.com/p/BLHOPmCAGwk/?taken-by=despinakampouri

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!