Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τόνυ Μαυρίδης: Οι αποκαλύψεις για την ληστεία, που σόκαραν την ομάδα του Labiri Biri (VIDEO)

mavridis-labiribiri

Προ ολίγων ημερών ο Τόνυ Μαυρίδης βίωσε μία απίστευτη και περιπετειώδη ληστεία στο σπίτι του, την ώρα που βρισκόταν μέσα η οικογένειά του.

Σήμερα μίλησε στο Labiri Biri ο πληρεξούσιος δικηγόρος του παραγωγού, Πέτρος Καϊμακάμης και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έζησε ο πελάτης του. Την ώρα που ο Τόνυ ήταν στο μπαλκόνι του, είδε ένα ύποπτο αυτοκίνητο να πηγαινοέρχεται και έκανε όμως το λάθος να ζητήσει τον λόγο που πηγαινοέρχονται. Τότε πραγματοποιήθηκε η εισβολή τους με όπλα στο σπίτι του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δράστες έβαλαν το πιστόλι στο στόμα του Τόνυ Μαυρίδη και έπαιξαν… «ρώσικη ρουλέτα» με την ζωή του! «Η ληστεία είχε στόχο κάποιον άλλο, μεγαλύτερο, για να αποκομίσουν μεγαλύτερη λεία οι ληστές», διευκρίνισε ο δικηγόρος ζωντανά στην εκπομπή.

«Η ομηρία των θυμάτων, κράτησε περίπου δυόμιση ώρες», αποκάλυψε ο κ. Καϊμακάμης, σοκάροντας το πάνελ της εκπομπής. «Μετά τη ληστεία η ψυχολογική τους κατάσταση ήταν… κάνουμε το σταυρό μας που ζούμε», ανέφερε και αποκάλυψε πως το ζευγάρι δεν έχει επιστρέψει για να μείνει στο σπίτι του, καθώς δεν μπορούν ακόμη για ψυχολογικούς λόγους.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!