Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Παίζει» η συμπόρευση του Alpha με τον ΣΚΑΪ

Στην περίπτωση που δεν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις των καναλαρχών αναφορικά με την απόφαση του ΣτΕ, οι σημερινοί ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές συχνότητες ετοιμάζονται για το Plan B, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουν να εκπέμπουν έως ότου έρθει στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία, η οποία δηλώνει ξεκάθαρα ότι θα καταργήσει τον νόμο του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά.

Και επειδή τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν διάφορα σενάρια σε σχέση με τις επόμενες κινήσεις του ιδιοκτήτη του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, αξίζει να αναφερθούν δύο -τρεις παρασκηνιακές πληροφορίες, που σχετίζονται με τα σχέδια του εν λόγω καναλάρχη. Οπως αναφέρουν πρόσωπα που γνωρίζουν το παρασκήνιο, εξακολουθεί να «παίζει» το σενάριο της συνεργασίας του καναλιού της Κάντζας με τον ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου.

Μιας συνεργασίας που ξεκίνησε την παραμονή της διαγωνιστικής διαδικασίας, όταν και «βγήκε» από τον Alpha το θέμα του δικηγόρου του Δημοσίου για τις τηλεοπτικές άδειες, Γιάννη Μαντζουράνη. Αν δεν ευδοκιμήσει το σενάριο της συμπόρευσης του Alpha με τον ΣΚΑΪ, οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Κοντομηνά να έχει καταλήξει στο πώς θα πορευτεί από εδώ και πέρα. Με βάση τα όσα ακούγονται, το πρόγραμμα του Alpha θα βγαίνει από το Channel 9 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επί της ουσίας με τα δύο αυτά κανάλια, που ανήκουν στον Δημήτρη Κοντομηνά, θα υπάρχει κάλυψη στο 70% της χώρας.

Παράλληλα, ο Alpha θα εκπέμψει και μέσα από τη Nova και τον ΟΤΕ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!