Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξαφνιάζει η Κιμ Καρντάσιαν παίρνοντας θέση σε ένα σοβαρό πολιτικό ζήτημα! (ΦΩΤΟ)

Όπως όλα δείχνουν η Kim Kardashian αποφάσισε να αφήσει για λίγο πίσω της, τις γυμνές selfies, τις προκλητικές δηλώσεις και τα ωραία ρούχα και να ασχοληθεί με… πολιτικά ζητήματα!

Όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται, είναι η αλήθεια. Η γνωστή σταρ που επηρεάζει εκατομμύρια κόσμο ανά τον πλανήτη με τα λεγόμενα της, θέλησε αυτή την φορά να υπερασπιστεί ένα πιο σοβαρό ζήτημα. Είναι γνωστό πως θεωρείται μια από τις γυναίκες που έχει τεράστια επιρροή στο κοινό και μεγάλη «δύναμη» στα social media. Έτσι, το εκμεταλλεύτηκε για να στηρίξει την χώρα καταγωγής της.

Η Kim Kardashian κατάγεται από την Αρμενία, στην οποία έχει μεγάλη αγάπη και συχνά σε συνεντεύξεις της, την αναφέρει. Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, κάνει μια σημαντική πολιτική παρέμβαση. Συγκεκριμένα πλήρωσε ένα υπέρογκο ποσό για να δημοσιευτεί στην New York Times ένα δικό της κείμενο που αφορά την γενοκτονία των Αρμενίων και να επιτεθεί στους αρνητές της.

Το άρθρο της αυτό, έρχεται ως μια πληρωμένη απάντηση στην διαφήμιση του περιοδικού της Wall Street Journal πριν από μήνες, η οποία υποβάθμιζε την τουρκική βαρβαρότητα καλώντας τους Αμερικανούς να σταματήσουν τους ισχυρισμούς και τη διαδικασία αναγνώρισης της γενοκτονίας.

Η Kim, προφανώς εκνευρισμένη με την εν λόγω διαφήμιση, αναφέρει στο δικό της άρθρο: «Τα ψέματα κάνουν πάντα καλά πρωτοσέλιδα και τα καλά πρωτοσέλιδα φέρνουν πωλήσεις περιοδικών. Αυτό είναι κάτι που εγώ και η οικογένειά μου έχουμε συναντήσει συχνά στο παρελθόν και πάντα το αφήναμε να περάσει. Αλλά όταν άκουσα για αυτή την ολοσέλιδη διαφήμιση των αρνητών της γενοκτονίας των Αρμένιων στη Wall Street Journal δεν μπορούσα να το αφήσω να περάσει έτσι», ενώ συνέχισε τονίζοντας: «Πολλοί ιστορικοί πιστεύουν ότι αν η Τουρκία είχε θεωρηθεί υπεύθυνη για τη γενοκτονία των Αρμενίων και είχε τιμωρηθεί για όσα είχε κάνει, το Ολοκαύτωμα μπορεί να μην είχε συμβεί. Το 1939, μια εβδομάδα πριν από τη ναζιστική εισβολή στην Πολωνία, ο Χίτλερ είπε: ”Ποιος, άλλωστε, μιλάει σήμερα για την εξόντωση των Αρμενίων;”. Εμείς το κάνουμε. Εμείς πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτό μέχρι να αναγνωριστεί από την κυβέρνησή μας, διότι όταν αρνούμαστε το παρελθόν μας θέτουμε σε κίνδυνο το μέλλον μας».

Τέλος, ανέφερε πως η διαφήμιση της Wall Street Journal, είναι μέρος μιας εκστρατείας που έχει ως σκοπό την αποκατάσταση της φήμης της Τουρκίας και έκανε λόγο για ένα λόμπι που με το χρήμα επιδιώκει το «ξέπλυμα» της χώρας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!