Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ειρήνη Νταϊφά βραβεύει την δημοσιογράφο Άντα Ηλιοπούλου – Δείτε τους λαμπερούς καλεσμένους (ΦΩΤΟ)

 

888

Δεν ήταν μια τυπική βράβευση. Αλλά ήταν σίγουρα μια βράβευση για την οποία χάρηκε όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος.  Έτσι απο τις 20.30 το απόγευμα της 15ης Σεπτεμβρίου διάσημοι Επιχειρηματίες, Δημοσιογράφοι, Διευθυντικά στελέχη Εκδοτικών Ομίλων, Εκδότες και Πολιτικοί, καθώς και καλεσμένοι απο την Ελλάδα και το εξωτερικό, άρχισαν να καταφθάνουν στο Κτήμα Ερωφίλη για μια ειδική βραδιά που τίμησε ένα απο τα πιο καλά παιδιά των περιοδικών, την γνωστή δημοσιογράφο Άντα Ηλιοπούλου, επί χρόνια Διεύθυντρια πολλών περιοδικών και επι 10 χρόνια Εκδότρια του περιοδικού EXODOS. Όλοι περίμεναν να δουν το βραβείο που θα έδινε η Ειρήνη Νταϊφά- ανάμεσα στις πολλές της ιδιότητες και  Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πειραιά και Πρόεδρος της Ναυτιλιακής λέσχης Πειραιά.  

Οι δυο κυρίες ήθελαν να περάσουν όλοι μια ευχάριστη  βραδιά. Έτσι προτίμησαν μια πιο μοντέρνα εκδοχή βράβευσης. Αποφάσισαν  να γιορτάσουν το ίδιο βράδυ και τα 22 χρόνια δουλειάς σε υψηλές θέσεις των ελληνικών εντύπων καθώς και τα γενέθλια της Άντας Ηλιοπούλου που ήταν την ίδια νύχτα. Η εορτάζουσα με τον πάντα πολύ ευγενικό της τρόπο, είχε ζητήσει απο όλους τους φίλους και καλεσμένους να μην της φέρουν δώρα αλλά να παραχωρήσουν ακόμη και το μικρότερο δυνατό ποσό, υπέρ του ανθρωπιστικού οργανισμού LiIFELINE HELLAS, του οποίου ειναι ιδρύτρια η ΑΒΥ Πριγκιπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, με σκοπό την υποστήριξη των Κρατικων Νοσοκομείων Παίδων της Ελλάδας.

14429517_10207269035033158_1554798916_n

Το κάλεσμα ξεκίνησε με ένα υπέροχο cocktail στον κήπο του κτήματος με μουσική απο τον Dj Dimitris Papathanasiou (El Pecado, Brothel) και ακολούθησε δείπνο απο το La Fourchete σε ρομαντικές ροτόντες, με ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση decor, που θύμιζε την δύναμη των “ΘΕΛΩ” της καρδιάς και την “ΑΓΑΠΗ” για τον εαυτό, τον κόσμο και όσα ονειρεύομαστε και κανουμε, για να γίνουν αυτα τα όνειρα πραγματικότητα! Μέχρι και η καλή φίλη της Άντας και ιδιοκτήτρια του Porto Carras, Υλιάνα Στέγγου είχε συνδυάσει με το Love Project τα κρασιά του domain Porto Carras, που είχαν ονόματα αφιερωμένα στην καρδιά: White Soul και Ruby Heart – το οποίο είχε και συμβολική σημασία αφού βραβεύτηκε στην Ιαπωνία, με την οποία η γνωστή δημοσιογράφος συνεργάστηκε λόγω του Οίκου Miyake.

14423632_10207269071834078_2037847480_o

Κατά την διάρκεια του δείπνου ο παρουσιαστής της βραδιάς και επι χρόνια καλός φίλος της Άντας, Ρένος Χαραλαμπίδης άρχισε να παρουσιάζει την βράβευση, καλώντας την νύφη της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, Δρ. Αντζυ Μαργαρίτη Andrews, να διαβάσει επιστολή απο την Πριγκίπισα που ευχαριστούσε την Άντα Ηλιοπούλου για την προσφορά και την καθημερινή της στήριξη στους σκοπούς του LIFELINE στην Ελλάδα και το εξωτερικό και τις μετέφερε τα συγχαρητήρια της για τη βράβευση. Δεύτερος ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος του LIFELINE HELLAS, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, ο οποίος διαβίβασε τα συγχαρητήρια του για τη βράβευση που θα ακολουθούσε και ευχαρίστησε την Άντα Ηλιοπούλου για το έργο της ενω παράλληλα ενημέρωσε το κοινό για την πολυσυζητημένη φιλανθρωπική συναυλία του LIFELINE στην Νεα Υορκη στις 28 Οκτωβρίου με τον Αντώνη Ρέμο και τη φιλαρμονική της Κέρκυρας “Ομόνοια”.

14408155_10207269073554121_2061380256_o-1 14393424_10207269070634048_2116290458_o

Αμέσως μετά, ο Ρένος Χαραλάμπίδης ζήτησε στην κυρία Ειρήνη Νταϊφά να ανέβει για την απονομή. Η Ειρήνη Νταϊφά θύμισε με το λόγο της το πέρασμα της γνωστής δημοσιογράφου απο όλες τις μεγάλες εκδοτικές εταιρίες της χώρας (Δάφνη Επικοινωνίες – ANt1, ΔΟΛ-ΒΗΜΑ, Liberis Publications, IMAKO, Identity media, Faq Press του Θανάση Λαλα κ.λ.π.), τα βραβεία που πήρε όταν ήταν μόνο 18 ετών απο το ΚΛΙΚ και τον Άρη Τερζόπουλο – ο οποίος ήταν στην εκδήλωση – αλλά και απο το περιοδικό Elle και τις Εκδόσεις Καστανιώτη, τις Διευθύνσεις περιοδικών που είχε κατα καιρούς, μίλησε επίσης για την στήριξη που παρείχε στον ΕΟΤ Γαλλίας τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και το έργο της στο εξωτερικό, κατά το οποίο χωρίς καμία κρατική επιχορήγηση η ίδια έχει πείσει τους σπουδαιότερους Οίκους Μόδας παγκοσμίως, να εργαστούν αφιλοκερδώς για την Ελλάδα ως Πρεσβευτές, παραχωρώντας, από ρούχα ειδικά σχεδιασμένα γι’αυτό, μέχρι σχέδια και ιδιόχειρα σημειώματα, ώστε να θυμίσουν στον κόσμο πόσο η Ελλάδα αξίζει να στηριχτεί! Εξάλλου ένα τέτοιο γαλάζιο ρούχο φορούσε και η Άντα, για να παραλάβει το βραβείο, το φόρεμα της Escada ειδικά σχεδιασμένο για να στηρίξει την Ελλάδα απο τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Οίκου, Daniel Wingate.

14429454_10207269036433193_1208704927_n

Η Ειρήνη Νταϊφά εκφωνόντας έναν εντυπωσιακό λόγο, χαρακτηριστικά είπε ανάμεσα στα άλλα: ”Δεν εκτιμώ μόνο το γεγονός πως με προσωπικό κόστος κατάφερε να εξασφαλίσει τις συνεργασίες με τους πιο διάσημους Οίκους του πλανήτη. Δεν συμψηφίζω μόνο το γεγονός πως κάποιος που σήμερα γίνεται 40 ετών έχει 22 χρόνια ενεργή προϋπηρεσία στα κάλυτερα. Εκδοτικά μέσα της χώρας και σε σημαντικές διευθύνσεις περιοδικών. Αλλά κοιτάζοντας σήμερα εδώ γύρω μου, βλέπω και πολλούς γνωστούς δημοσιογράφους των εκδόσεων που βρίσκονται μαζί μας σ’ αυτή την βράβευση, που σημαίνει πως εκτιμούν το γεγονός πως κάποιος εργάστηκε με ήθος και εντιμότητα και έχει αγαπηθεί ακόμη και απο αυτούς που ίσως κάποιος άλλος θα όνομαζε ”ανταγωνιστές”. Τα τόσα χρόνια που γνωρίζω την Άντα, μου επιτρέπουν να πω πως αυτή η λέξη δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της, γιατί παντού βλέπει μονο “συναγωνιστές”! Και αυτό είναι ένα ακόμη τεράστιο της προσόν. Πόσοι άνθρωποι μαθαίνουν απο όλους στις μέρες μας και πόσοι αγαπούν τον συναγωνισμό ώστε να γίνονται καθημερινά καλύτεροι και οι ίδιοι;

Παρακολουθώντας απο πολύ κοντά αυτήν την πολύ κουραστική επαγγελματική πορεία των 22 χρόνων,την ταύτισα με εκείνη της Κορακάκη. Σκληρή εντατική δουλειά και καθημερινή ειλικρινή προσπάθεια,για παρα πολλά χρόνια!

Επιτυχίες που λόγω του low profile της ίδιας, δεν πήραν ποτέ την δημοσιοποίηση που έπρεπε…

Έτσι αποφασίσαμε να παραχωρήσουμε, όλοι αυτοί που εκτιμούμε την καθημερινή της δουλειά τόσων χρόνων, όπως και την εξαιρετική αποτελεσματικότητά της στον χώρο που υπηρετεί  και έχω τη χαρά να παραδώσω εγω, ένα Βραβείο Συνολικής προσφοράς για τα 22 χρόνια εντατικής και έντιμης επαγγελματικής πορείας, που διακρίνεται για το αστείρευτο ταλέντο της, το ήθος της, αλλά και την θετικότατη συμβολή της στην διάδοση του Ελληνικού Πολιτισμού στο εξωτερικό, με την αποκλειστικά ατομική της προσπάθεια!

Επέλεξα δε το βραβείο να είναι ένα “ΑΣΤΕΡΙ”, που σχεδίασε η σχεδιάστρια κυρία Όλγα Κανδαράκη.

“ΑΣΤΗΡ” σημαίνει αυτός που στέκεται μόνος του, “Ο ΑΣΤΗΡΙΧΤΟΣ”! Η Άντα Ηλιοπούλου είχε μια σημαντική, αλλά μικρή στήριξη όλα αυτά τα χρόνια, οπότε ταυτοχρόνως έπρεπε, και βρήκε τη δύναμη να στηρίζει μόνη της τον εαυτό της και να εξελίσσει την δουλειά της παντού, και πάντα υπέρ της ΕΛΛΑΔΑΣ!

Έτσι την αγάπησε και την αγαπάει τόσος κόσμος -και όχι μόνο στον χώρο της Δημοσιογραφίας-, αλλά και εμείς όλοι, οι καλοί της φίλοι που βρισκόμαστε σήμερα στο Κτήμα Ερωφίλη για να την τιμήσουμε.”

Ο κόσμος χειροκροτούσε ενθουσιασμένος και πολύ συγκινημένος καθώς η γνωστή δημοσιογράφος ανέβηκε στο πόντιουμ, ευχαρίστησε ονομαστικά όσους τη στήριξαν αυτά τα 22 χρόνια δουλειάς ,προκαλώντας στους ίδιους πολύ μεγάλη συγκίνηση και απευθύνθηκε στους επιχειρηματίες ζητώντας να στηρίζουν μόνο τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ δημοσιογράφους και ρεπόρτερ οσο δυσαρεστοι και αν γίνονται κάποιες φορές.

Αμέσως μετά, μέσα σε ασταμάτητα χειροκροτήματα και καθώς ακουγόταν το “All we need is love” των Beatles, η Donna Chalas έφερε το δώρο που έκανε στην Άντα Ηλιοπούλου, μια υπέροχη τούρτα γεμάτη λουλούδια και καρδιές που έγραφε “All we need is love”, ώστε να σβήσει τα κεράκια για τα 40 της χρόνια και να γιορτάσει τα 22 χρόνια της σημαντικής καριέρας της, με όλους τους φίλους και συνεργάτες της παρόντες!

14409224_10207269036793202_883023924_n 14408994_10207269075514170_141995349_n 14445831_10207269070354041_1497147149_n 14442738_10207269308239988_1418744311_nειρηνη

To party συνεχίστηκε με live performance των GAZOZA, με την ΕΦΗ ΜΠΟΥΝΤΑΛΗ και τον ΑΡΙΩΝΑ να ενθουσίαζουν τον κόσμο, με έναν πολύ ωραίο χορευτικό πρόγραμμα.

Ανάμεσα στους πολλούς καλεσμένους ήταν η Υπουργός Τουρισμού κ.Έλενα Κουντουρά, ο εκδότης θρύλος Άρης Τερζόπουλος, μέλη της Πριγκιπικής οικογένειας της Σερβίας, η Δρ. Άντζυ Μαργαρίτη Andrews με τον David Andrews και τον γιο τους Αλέξανδρο, ο Πρόεδρος του Lifeline Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο Σαράντης Παπαχριστόπουλος με τους γιους του Αλέξανδρο και Μάριο, η Ρίτα Πίκρου Μωραϊτακη, η Μαρίνα Βερνίκου, η διάσημη γλύπτρια Μάρα Καρέτσου, ο διάσημος εξ Αμερικής καλλιτέχνης Γιάννης Αμοργιανός, η Εριέττα Βορδώνη, η Κέλλυ Ξυνή-Καναρη και ο Θρασύβουλος Κανάρης, η Πηνελόπη Πρεβεζάνου και η Μαρία Πρεβεζάνου, η Ντανιέλα και ο Δημήτρης Τσοπελογιάννης, ο Χ. Βαφειάς, η Υλιάνα Στέγγου και ο Κώστας Λάμπος, η Ντόροθυ Παπαποστόλου και ο Γρηγόρης Ρουμελιώτης, ο Θανάσης Παπαποστόλου και η Λία Καλκασίνα-Παπαποστόλου, ο Εκδότης Πέτρος Μπουροβίλης, η Εκδότρια Φωτεινή Ανδρουλάκη, η Ιωάννα Σουλιώτη, η Κατερίνα Γιατζόγλου, η Εύη Καρατζά, ο Στέλιος Σοφιανός με τη Μαρία Ζαφειράτου, ο Φώτης Τσιμέλας και η Ζωή Κουσάκη, η Σοφία Κιντή, ο Γιάννης Βασταρδής με την οικογένειά του και ο Δημήτρης Swartz, η Εύη Μπότση, η Μάϋρα Βαγιονή-Στασινοπούλου, η Ιωάννα Λαγουμίδου με τον Δημήτρη Κωφόπουλο, ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Μαρία Γεωργιάδου, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Ισαβέλλα Δάρα, ο Θάνος και η Σοφία Πετρέλη, ο Δημήτρης Κόκοτας, η Πρόεδρος των “Φιλων της Μαρία Καλλας”, Λιάνα Σκουρλή, το ζεύγος Κονδύλη, η Ναταλία Ιορδάνου – Φουρλή, η Βούλα Σαραντάρη, η Πρόεδρος των Αμαρυλλίδων Νίκη Παξιμαδάκη, η Μένια Κούλη με τον Βασιλη Τζανή, η Μαρία Ψωμά, η Τζίνα Μαργαριτοπούλου, ο Βασίλης Ζούλιας, ο Περικλής Κονδυλάτος, η Ορσαλία Παρθένη, ο Παντελής Γκουδης, ο Παντελής Κοντογιάννης με την Lizette Orosco που ήρθαν απευθείας απο Αμερική, η Κατερίνα Κουσούρη-Αντωνοπούλου, ο Αλέξανδρος Κασσανδρινός, η Αμαλία Σωτηροπούλου, το ζεύγος Άρης και Τατιάννα Σωτηροπούλου, ο Οδυσσέας Κόλλιας, ο Νίκος Κολλιαράκης,ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου με τη σύζυγο του Τζίνα Θανοπούλου, ο Κωνσταντίνος Σκορίλας, η Ελεάννα Σβορώνου, η Δέσποινα Γαβαλά, η Ρένα Φλεβαράκη, η Έλενα και η Δώρα Κουνάκη από την όμορφη Ρόδο, η Γιάννα Βενετσάνου, η Βίκη Κουκούνα, η Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου, η Έλενα Πάνου και πολλοί άλλοι.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!