Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Με αισιοδοξία και χαμόγελα έγινε η πρεμιέρα της εκπομπής «Έτοιμο το πρωινό» (VIDEO)

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγα λεπτά το νέο πρωινό του Epsilon με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη «Έτοιμο το πρωινό».

Το αγαπημένο ζευγάρι καλημέρισε με μεγάλο χαμόγελο το τηλεοπτικό κοινό από τη νέα του ζώνη και μίλησε για το νέο στοίχημα που του πρότειναν από το Epsilon, τονίζοντας πόσο διστακτικοί ήταν στην αρχή.

«Όταν ήρθε ο Μένιος να μας προτείνει να αναλάβουμε το νέο πρωινό του Epsilon ήμασταν στην αρχή πολύ διστακτικοί γιατί δε ξέραμε αν θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Όμως είδαμε πόσοι άνθρωποι ήταν αποφασισμένοι να σας προτείνουν μέσω ημών ένα όμορφο πρωινό, μία καλά δουλεμένη εργασία, μια οργανωμένη δουλειά με πολύ κέφι και πολλή αγάπη από όλους μας γιατί καταλαβαίνετε ότι ξεκινάμε αυτή τη δουλειά μέσα σε κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της να συμφωνεί.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης σύστησαν στο κοινό τους συνεργάτες τους (Δημήτρης Μηλιόγλου, Δήμητρα Καλφούντζου, Νανά Ηλιοπούλου, Κώστας Τσιτούνας) και προανήγγειλαν πως η «ύλη» της εκπομπής θα είναι κάπως διαφορετική.

Δείτε την έναρξη στο παρακάτω βίντεο:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!