Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η σύζυγος του Αλέξανδρου Βέλιου ξεσπάει στη Freddo:«Ας σεβαστούν όλοι τον πόνο μου…»!

Το ενδεχόμενο ακόμα και της εκταφής της σορού του αείμνηστου δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου εξετάζουν οι δικαστικές Αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο γνωστός δημοσιογράφος έδωσε μόνος του τέλος στη ζωή του ή του παρείχε κάποιος άλλος βοήθεια με το θανατηφόρο υγρό της ένεσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών καλούνται να ερευνήσουν το ενδεχόμενο να τελέστηκε το αδίκημα της συνέργειας σε αυτοκτονία. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Σε περίπτωση που προκύψουν ενδείξεις πως κάποιο τρίτο πρόσωπο έκανε στον Αλέξανδρο Βέλιο ένεση, δεν αποκλείεται ο δικαστικός λειτουργός να δώσει εντολή εκταφής της σορού του άτυχου δημοσιογράφου, προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες ιστολογικές εξετάσεις.

Τραγική φιγούρα, όλο αυτό το διάστημα, η σύζυγος του δημοσιογράφου, Νάντια Γερολυμάτου, και η 6χρονη κόρη τους. Φανερά ταλαιπωρημένη, η κ. Γερολυμάτου μιλώντας στη «Freddo», πολύ διστακτική, ανέφερε: «Είμαι ψυχολογικά πολύ ταλαιπωρημένη. Ας σεβαστούν όλοι τον πόνο μου».

Διαβάστε περισσότερα στην Freddo που κυκλοφορεί…

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!