Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοβαρό τροχαίο για γνωστό επιχειρηματία: «Νόμιζα πως θα πεθάνω» (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο τροχαίο για γνωστό μεγιστάνα, με κίνδυνο να χάσει την ζωή του. Ο πολυεκατομμυριούχος Richard Branson, ιδρυτής της Virgin, όπως εξομολογήθηκε, «είδε την ζωή να περνά από μπροστά του» όταν χτύπησε με το ποδήλατό του.

Συγκεκριμένα, ο 66χρονος, του οποίου η περιουσία ανέρχεται στα 4.5 δις. ευρώ, βρισκόταν στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους όταν έγινε το ατύχημα. Την Δευτέρα που πέρασε, έκανε αγώνα ταχύτητας με ποδήλατα, παρέα με τα παιδιά του, Holly και Sam. Τίποτα δεν προμήνυε τι θα ακολουθούσε, όταν ο Branson χτύπησε πάνω σε σαμαράκι και εκσφενδονίστηκε. Για καλή του τύχη, το κράνος που φορούσε, του έσωσε την ζωή.

«Πραγματικά πίστεψα πως θα πεθάνω. Έφυγα με το κεφάλι προς την άσφαλτο, όμως ευτυχώς ο ώμος και το μάγουλό μου απορρόφησαν την σύγκρουση. Το κράνους μου έσωσε την ζωή […] ενώ το ποδήλατο έφυγε απο τον κοντινό γκρεμό και εξαφανίστηκε. Όταν εντοπίστηκε ήταν πλήρως κατεστραμένο. Το ζυγωματικό μου τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ είχα μεγάλες εκδορές σε γόνατο, πηγούνι, ώμο και τον κορμό μου», γράφει χαρακτηριστικά στο site της Virgin.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο site του, με τους τραυματισμούς του να προκαλούν εντύπωση.

Περαστικά!

richard branson2

richard branson3

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!