Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτός ο γοητευτικός κύριος ετοιμάζεται να καθίσει στο πλευρό της Λαμπίρη! (ΦΩΤΟ)

xristina-labiri-people-66-1

Απασχόλησε έντονα το πανελλήνιο έπειτα από δηλώσεις του με θέμα το γυναικείο φύλο. Ο ίδιος, έχει ασχοληθεί εντατικά με τη γυμναστική και το μόντελινγκ ενώ έχει και πολλές συμμετοχές σε σίριαλ και εκπομπές.

Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για τα σχέδια του τον ερχόμενο χειμώνα. Τι λέει για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη;

Φημολογείται ότι το χειμώνα θα σε παρακολουθήσουμε σε πάνελ μεσημεριανής εκπομπής; «Υπάρχει η πρόταση, όπως και για άλλα τηλεοπτικά πράγματα που συζητάω, για κάποια δική μου εκπομπή, αλλά και για ένα σίριαλ. Από όλα αυτά δεν ξέρω τι θα κάνω.»

spaliaras1

Πώς θα τα συνδυάσεις; «Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να τα συνδυάσω, έτσι κι αλλιώς έκανα πολλά πράγματα, πάντα διαφορετικά μεταξύ τους. Ασχολούμαι με τη γυμναστική, κάνω κάποιες φωτογραφήσεις, δουλεύω σαν ηθοποιός, έχω το μαγαζί με τα συμπληρώματα διατροφής κι όλο αυτό εξελίσσεται συνεχώς. Ελπίζω με τη νέα χρονιά να είμαι καλά και να έχω και τα συμβόλαια μου με τις αθλητικές εταιρίες διατροφής. »

Θα έχεις ρόλο… πανελίστα; «Δεν μου αρέσει ο όρος. Θεώρησα πολύ τιμητικό που μου τηλεφώνησε η Χριστίνα Λαμπίρη, μου έδειξε ότι με πιστεύει πάρα πολύ κι αυτό μέτρησε για μένα πάνω από όλα. Έχω έρθει σε συμφωνία, δεν έχω υπογράψει ακόμα.»

Η πρόταση για δική σου εκπομπή που ανέφερες τι θα αφορά; «Έχει να κάνει με διατροφή και γυμναστική. Έχω κάνει μια κουβέντα να συμμετέχω σε σίριαλ. Είναι καλό να ακούγεται το όνομα σου και να συζητιέται. Είναι πολύ σημαντικό γιατί τώρα δεν παίρνουμε πολλά λεφτά, είτε είναι σίριαλ, είτε συμμετοχή σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, είναι στα όρια της αξιοπρέπειας όλες οι αμοιβές σε όλους τους τομείς και τα επαγγέλματα. Τουλάχιστον να περνάμε καλά στη δουλειά μας. Όταν είσαι σε ένα κόνσεπτ, στο οποίο δεν περνάς και πάρα πολύ καλά, αλλά αμείβεσαι πολύ καλά… εντάξει… δουλειά είναι, δεν γίνεται να περνάς πάντα καλά.»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!