Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πασίγνωστο μοντέλο εξομολογείται:«Έχασα την παρθενιά μου, όταν σταμάτησα τα ψυχοφάρμακα»!

cara-delevingne

Είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της γενιάς της και έχει φωτογραφηθεί για εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών του πλανήτη, ενώ έχει δουλέψει και ως ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Ο λόγος για την Cara Delevingne, η οποία φωτογραφήθηκε γυμνή για το περιοδικό Esquire.

Όπως εξομολογήθηκε, έδωσε την δική της μάχη με την κατάθλιψη: «Για καιρό είχα τάσεις αυτοκτονίας. Δεν μπορούσα να χειριστώ τίποτα. Τώρα συνειδητοποιώ πόσο τυχερή είμαι που κατάφερα να το ξεπεράσω όλο αυτό γιατί εκείνη την εποχή το μόνο που ήθελα ήταν να πεθάνω. Είχα ενοχές, μισούσα τον εαυτό μου, όλο αυτό ήταν ένας φαύλος κύκλος. Δεν ήθελα να υπάρχω πια. Ήθελα κάθε μόριο του σώματός μου να εξαφανιστεί. Ήθελα να πεθάνω».

Τέλος, δεν δίστασε να μιλήσει για τα ψυχοφάρμακα που έχει πάρει, την άποψη της γι’ αυτά και την παρθενιά της: «Στην εφηβεία μου έδωσα σκληρή μάχη με την κατάθλιψη. Μισώ τα ψυχοφάρμακα. Δεν συμφωνώ με την ιδέα κάποιος να τα παίρνει. Δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Έχασα την παρθενιά μου, έμπλεξα σε τσακωμούς, έκλαιγα, γελούσα. Ήταν ότι καλύτερο μου είχε συμβεί γιατί άρχισα να νιώθω πράγματα και να έχω συναισθήματα».

CARA2

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!