Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σουβlike – Ένα ιδιαίτερο ψητοπωλείο – σουβλατζίδικο στη Βουλιαγμένη

Το Σουβlike, θεωρείτα ως ένα ιδιαίτερο ψητοπωλείο – σουβλατζίδικο. Διαθέτει τρία επίπεδα με ένα υπαίθριο χώρο σαν ντεκ πλοίου, τα οποία κινούνται σε μπλε τόνους με σήμα κατατεθέν το χάρτινο γλάρο και το χάρτινο καραβάκι της Βάρκιζας.

Σουβlike - Ένας ιδιαίτερο ψητοπωλείο - σουβλατζίδικο στη Βουλιαγμένη - Multimedia 4

Φημίζεται για τα χειροποίητα καλαμάκια του, με κρέατα που επιλέγονται από ελληνικές φάρμες. Παράλληλα ο γύρος χοιρινός είναι φτιαγμένος στο χέρι από πανσέτα. Όσο για την πίτα του, αυτή είναι χειροποίητη λαδόπιτα, λίγο πιο τραγανή, με ιδιαίτερη γεύση και βασικό συστατικό το ελαιόλαδο!

Σουβlike - Ένας ιδιαίτερο ψητοπωλείο - σουβλατζίδικο στη Βουλιαγμένη - Multimedia 5

Επιπλέον ο πελάτης, μπορεί να δοκιμάσει ζουμερές και χορταστικές σταβλίσιες μπριζόλες, ενώ περίφημα είναι και τα burgers, δικής τους έμπνευσης, όπου το ψωμάκι είναι παρόμοιο με ένα «κανονικό» burger, μόνο που αφαιρείται τμήμα της ψίχας για να μπει ο χειροποίητος γύρος.

Σουβlike - Ένας ιδιαίτερο ψητοπωλείο - σουβλατζίδικο στη Βουλιαγμένη - Multimedia 2

Όλα τα προιόντα του soublike είναι ιδιαίτερα προσεγμένα, ενώ ιδιαίτερες είναι και οι αλοιφές, τις οποίες θα απολαύσεις από μια μεγάλη γκάμα και με διαφορετικές γεύσεις, όπως την αλοιφή φέτας ή πάπρικας. Τέλος η ποιότητα και το μεράκι βρίσκονται σε ίσες δόσεις και στο τρίτο «αδερφάκι» στα Σπάτα.

Σουβlike - Ένας ιδιαίτερο ψητοπωλείο - σουβλατζίδικο στη Βουλιαγμένη - Multimedia 3

Βουλιαγμένη: Λ. Ποσειδώνος 17, 210 8963565, fb: Souvlike Vouliagmeni
Βάρκιζα: Λ. Ποσειδώνος 10, 210 8974448, fb:Souvlike Varkiza
Σπάτα: 210 6630202, fb: Souvlike Smart Park

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!