Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άρης Μακρής: Τι λέει για τη σχέση του αδελφού του, Ντένη, με τη Demy

aris-makris-people-163-3

Τον Ιανουάριο του 2016, όταν διαλύθηκαν οι Boys and Noise, ο Άρης Μακρής δέχθηκε πρόταση να συμμετάσχει στο μιούζικαλ Η Οικογένεια Addams και ανταποκρίθηκε με χαρά, καθώς τα μιούζικαλ είναι η μεγάλη του αγάπη πριν καν ασχοληθεί με το τραγούδι. Το έργο έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2016 και απέσπασε θετικές κριτικές.

Ανάμεσα στο εξαιρετικό καστ της Οικογένειας Addams (Αντώνης Καφετζόπουλος, Μαρία Σολωμού, Κωνσταντίνος Καζάκος, Ευαγγελία Μουμούρη) ήταν και η Demy. «Με την Demy γνωριστήκαμε μέσω της Panik Records. Ως Boys and Noise, κάναμε πολλά live μαζί. Μετά τη συνεργασία μας στο μιούζικαλ ήρθαμε ακόμα πιο κοντά».

Εδώ και ένα χρόνο δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο υποστηρίζουν πως ο αδελφός του Άρη, ο ηθοποιός Ντένης Μακρής, και η Demy είναι ζευγάρι. Ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν το έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει. «Για να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω ούτε και εγώ τι συμβαίνει. Πολλές φορές τα media δημιουργούν καταστάσεις που δεν ισχύουν. Με τον αδελφό μου έχουμε μια πολύ καλή σχέση, αλλά ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να τον ρωτήσω αν είναι ζευγάρι με την Demy. Αυτό που γνωρίζω με σιγουριά είναι πως είναι φίλοι και έχουν μια πολύ καλή σχέση. Από εκεί και πέρα, δεν με αφορά να μάθω περισσότερα», ξεκαθαρίζει ο Άρης στο People.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!