Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δεν κάνει σχέδια γάμου ακόμη η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου (ΦΩΤΟ)

 

Η πανέμορφη κόρη του Γιώργου και της Αντας Παπανδρέου, Μαργαρίτα, έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανη για τον σύντροφό της, Χάρη Καπόγιαννη, αφού ανακηρύχτηκε ο καλύτερος Ελληνας τενίστας για το 2016. Ο αγώνας έγινε την περασμένη Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών και η Μαργαρίτα ήταν στην κερκίδα ενώ δεν σταμάτησε στιγμή να εμψυχώνει τον άνδρα της ζωής της, ο οποίος ήξερε πολύ καλά πού καθόταν και έριχνε πού και πού μια ματιά για να τη δει και να πάρει δύναμη.

 

Της Σάσας Σταμάτη- Ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά»

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου και ο Χάρης Καπόγιαννης είναι ζευγάρι περίπου 2,5 χρόνια, ενώ εδώ και αρκετό διάστημα συγκατοικούν στο Ηράκλειο της Κρήτης. Και μπορεί κατά καιρούς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να γράφουν ότι ετοιμάζονται να παντρευτούν, όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», κάτι τέτοιο ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. «Δεν είναι στα σχέδιά μας ο γάμος. Αυτό που προέχει είναι η δουλειά μας», δηλώνει το λαμπερό ζευγάρι σε φίλους και συγγενείς για το αν σκέφτεται να επισημοποιήσει τη σχέση του.  Από την άλλη, όσοι γνωρίζουν προσωπικά την κόρη του πρώην πρωθυπουργού ξέρουν ότι είναι μια κοπέλα αντισυμβατική, που δεν ανήκει στην κατηγορία των κοριτσιών που μεγάλωσαν με το όνειρο να φορέσουν νυφικό, ενώ αυτή την περίοδο έχει δώσει βάρος στις σπουδές της.  Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει γνωρίσει τον σύντροφο της Μαργαρίτας και υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια και εκτίμηση. Αλλωστε, είναι γνωστό ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι αθλητικός τύπος και λάτρης των σπορ, οπότε κάθε φορά που συναντιούνται με τον Χάρη έχουν πολλά να πουν.

Ο νεαρός αθλητής έκλεψε την καρδιά της Μαργαρίτας Παπανδρέου όταν γνωρίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κρήτη, όπου εκείνη κάνει το διδακτορικό της στο Ιδρυμα Τεχνολογίας και Ερευνας (ΙΤΕ), με αντικείμενο τη Μοριακή Βιολογία, και ο Χάρης σπούδαζε Ιατρική (και οι δύο γονείς του είναι γιατροί). Τότε γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας. Σήμερα ο σύντροφος της κόρης του πρώην πρωθυπουργού έχει τελειώσει τις σπουδές του και κάνει το αγροτικό του.  Και μπορεί στην αρχή το ζευγάρι να κρατούσε σαν επτασφράγιστο μυστικό τη σχέση του, όμως από κάποιο σημείο και μετά άρχισε να μην κρύβεται, αν και οι δύο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων.  Η 26χρονη Μαργαρίτα Παπανδρέου έχει σπουδάσει Βιολογία στο Imperial College στο Λονδίνο. Εδώ και δύο χρόνια κάνει το διδακτορικό της στο ΙΤΕ, όπου καθημερινά σχεδόν μέχρι το απόγευμα κάνει έρευνα.  Το ΙΤΕ ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1983 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο άρτια οργανωμένα, εξοπλισμένα και στελεχωμένα ερευνητικά κέντρα της χώρας, ενώ εποπτεύεται από τη Γενική Γραμματεία Ερευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) του υπουργείου Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων. Η έδρα του και η Κεντρική του Διεύθυνση βρίσκονται στο Ηράκλειο της Κρήτης και αποτελείται από έξι ερευνητικά ινστιτούτα.

 


Η στιγμή της δικαίωσης

Ο Χάρης Καπόγιαννης είναι πολύ γνωστός στον χώρο της ελληνικής αντισφαίρισης, αφού αγωνίζεται από μικρός σε τουρνουά και αγώνες, όπως το γνωστό Status Open του Αντώνη Λυμπέρη. Ο αθλητής του Ηρακλείου ΟΑΑ είναι ο καλύτερος Ελληνας τενίστας για το 2016. Συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και κατάφερε να κερδίσει στον τελικό της περασμένης Κυριακής τον Γιάννη Στεργίου με 6-3, 6-1, κατακτώντας τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος Τένις Ανδρών για φέτος.  Εχασε μόλις ένα σετ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, στη φάση των «16» από τον Μανώλη Γλέζο, τον οποίο κέρδισε με 6-3, 2-6, 6-2. Είχε πολύ δύσκολο έργο και στα ημιτελικά επικράτησε δύο φορές του Πρωταθλητή Ελλάδος Πάρι Γεμουχίδη, με 6-3, 7-5. Υστερα από πολλές προσπάθειες και πολλές ώρες προπόνησης με τον προπονητή του, Μιχάλη Ζήκα, ήρθε η στιγμή της δικαίωσης. Ωριμος τενιστικά όσο ποτέ, κατάφερε να συνδυάσει τον αθλητισμό σε υψηλό επίπεδο και τις σπουδές του, πετυχαίνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα, που τον έφεραν στην κορυφή του ελληνικού τένις.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!