Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αγνώριστη μετά από τη μάχη με τον καρκίνο γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! (ΦΩΤΟ)

Τη γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της στην σειρά «Η Ώρα η Καλή», στην οποία υποδυόταν την βοηθό της Ζέτας Δούκα και τη μητέρα του Δημήτρη Βλάχου.

Η Έφη Οικονομάκη, τον τελευταίο χρόνο απείχε από το θέατρο και την τηλεόραση, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. Όπως έγινε γνωστό, ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Συγκεκριμένα, διαγνώσθηκε με επιθετικής μορφής καρκίνο του μαστού.

Μετά από επώδυνες χημειοθεραπείες, δύσκολες στιγμές και φάρμακα κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο και να βγει νικήτρια στη μάχη που έδωσε. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, θέλησε να συστηθεί ξανά στον κόσμο μέσω του λογαριασμού της στο Facebook αναρτώντας μια φωτογραφία της. Στην λεζάντα έγραψε: «Να σας συστηθώ!  Έφη Οικονομάκη του Νικολάου και της Αναστασίας… Ένα χρόνο μετά τον καρκίνο».

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, η Έφη Οικονομάκη δεν θυμίζει καθόλου την παλιά της εικόνα. Μετά από 40 χρόνια αποχωρίστηκε τα ξανθά της μαλλιά, πια είναι καστανή. Σε σχετική ανάρτηση στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε: «Μετά από 40 χρόνια ξανθιά, ο καρκίνος φρόντισε να ξαναθυμηθώ τι χρώμα είχαν τα μαλλιά μου… Ας ξανασυστηθούμε λοιπόν…»!

Η Έφη Οικονομάκη πριν τη μάχη της με τον καρκίνο.

efi oikonomaki

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!