Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

ΣΟΚ: Ο συμμαθητής του σκότωσε τον 14χρονο επειδή τον κορόιδευε

Το έγκλημα εξιχνιάστηκε μετά από συντονισμένες ενέργειες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr ο νεαρός φίλος και συμμαθητής του άτυχου 14χρονου, που τον συνόδευσε κατά την αποχώρηση του από το δημοτικό αναψυκτήριο της Γέφυρας, παραδέχτηκε στις αρχές ότι διέπραξε το στυγερό έγκλημα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός δεν άντεξε από την πίεση που του άσκησαν οι άνδρες της ασφάλειας, ομολογώντας, τους ότι σκότωσε τον φίλο του, μαχαιρώνοντάς τον στον λαιμό, επειδή  τα τελευταία δύο χρόνια είχε πέσει πολλές φορές θύμα bullying από τον 14χρονο.
Αμέσως έγινε λήψη DNA προκειμένου να διαπιστωθεί αν ταυτοποιείται με εκείνο του δράστη που βρέθηκε στα νύχια και στα ρούχα του 14χρονου θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν το έγκλημα θύμα και θύτης τσακώθηκαν για προσωπικούς λόγους και στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι το πώς βρέθηκε στα χέρια του ανήλικου δολοφόνου το κουζινομάχαιρο. Αν δηλαδή είχε προμελετήσει το έγκλημα ή αν πρόλαβε κατά τη διάρκεια της νύχτας να μεταβεί στο σπίτι του και να πάρει το μαχαίρι.


Σημειώνεται ότι οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, υποψιάζονταν ότι ο δράστης είναι νεαρό άτομο το οποίο εκτέλεσε το δολοφονικό του έργο με “ερασιτεχνισμό”. Ο ανήλικος δράστης θα οδηγηθεί την Δευτέρα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!