Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τις γαλότσες της και φύτεψε ροδιές! (ΦΩΤΟ)

Την πρώτη της μεγάλη εξόρμηση έκανε στα Άχλα η Ελένη Μενεγάκη! Είχε ταξιδέψει στον τόπο που λατρεύει και μέσα στον Απρίλιο αλλά με την εμφάνισή της το περασμένο Σαββατοκύριακο, έδειξε στους θαυμαστές της πως είναι έτοιμη να υποδεχθεί το καλοκαίρι στο Όναρ πιο ευδιάθετη και χαρούμενη από ποτέ.

Φυσικά και υπάρχει λόγος καθώς η παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της …επιμέλεια στα αγαπημένα της μποστάνια! Η Ελένη Μενεγάκη δεν απόλαυσε μόνο τον ήλιο και τη θάλασσα όπως μας έδειξε μέσα από τις υπέροχες φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους φίλους της στα social media. Έκανε και δουλίτσα! Μαζί με ανθρώπους που εργάζονται στον παράδεισο του αγαπημένου της Ματέο, φύτεψε ροδιές! Κάτι που ήθελε να κάνει από την πρώτη στιγμή. Η παρουσιάστρια χωρίς μακιγιάζ, με γαλότσες, σορτσάκι και ένα απλό t shirt έμεινε για πάνω από δυο ώρες στα… «χωράφια» του Onar. Μάλιστα μετά το φύτεμα πότισε αφού έτσι συνηθίζεται ώστε να εκδιωχθεί ο αέρας από το χώρο των ριζών.  Η αγάπη της Ελένης Μενεγάκη για την φύση και την καλλιέργεια φρούτων και λαχανικών στον κήπο του σπιτιού της, στην Αθήνα, είναι γνωστή. Μετά την δημιουργία του δικού της μποστανιού η παρουσιάστρια έκανε το ίδιο και στα Άχλα της Άνδρου που πλέον περνά τα καλοκαίρια της. Αυτή την λατρεία στη φύση και τα βιολογικά προϊόντα, της μετέδωσε ο σύντροφός της, Μάκης Παντζόπουλος.

Έτσι τα τελευταία δύο χρόνια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της προσωπικές της στιγμές από την ενασχόλησή της με τη φύση. Πότε ανεβάζει φωτογραφίες μαζεύοντας πιπεριές από το μποστάνι στα Αχλα, πότε φορώντας ποδιά επιδίδεται στην κηπουρική, ενώ συχνά ταΐζει και τις χήνες.

Η ίδια είχε στεναχωρηθεί πολύ όταν πριν από δυο χρόνια η σφοδρή κακοκαιρία κατέστρεψε μεγάλο μέρος του κτήματος στο Όναρ. Ο Ματέο είχε βρεθεί αμέσως στον τόπο που έγιναν οι καταστροφές για να επιμεληθεί την επισκευή τους όμως η Ελένη που ήταν έγκυος στον καρπό του έρωτα της δεν τον είχε ακολουθήσει. Ευτυχώς ο βιότοπος «ζωντάνεψε» ξανά και η Ελένη με το που αυξήθηκε η θερμοκρασία, ήθελε να βρεθεί εκεί για να κάνει τα… μαγικά της! Να φυτέψει, να ποτίσει, να κόψει τους έτοιμους καρπούς, να δει τα ζώα και φυσικά να κάνει και τις βουτιές της μακριά από τα φλας! Κατά την παραμονή της στο όμορφο νησί, η Ελένη επισκέφτηκε και το κέντρο της Άνδρου όπου συνομίλησε με αρκετούς κατοίκους! Ήταν ευγενική, πρόσχαρη και όπως σχολίασαν όσοι βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής δίπλα της, πολύ όμορφη! Μάλιστα της είπαν πως δεν έχουν συνηθίσει να την βλέπουν αμακιγιάριστη και τους αρέσει πολύ.

Η Ελένη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Secret, τους είπε χαριτολογώντας πως ξεκίνησε να περιποιείται το μποστάνι της ενώ σε όσους την ρωτούσαν για τις ομορφιές του Όναρ, τους απαντούσε πως μπορεί να έχει… εσωτερική πολυτέλεια αλλά η φύση και τα προϊόντα, είναι η ταυτότητά τους.

Δείτε κάποιες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η ίδια στα social media

360_6d457ff3-60cf-43d1-8485-45dc699752c0 664_bbefa3ca-8aac-498b-84e1-78419c28c40b 360_9cc6530d-2a33-4c8c-94c9-6a5cc5b8b4d8

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!