Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H λαμπερή πρεμιέρα του Ρουβά – Δείτε ποιοι το «έκαψαν» στο Estate (ΦΩΤΟ)

Σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό που παραπέμπει σε κοσμοπολίτικο νησί, ο Σάκης Ρουβάς εντυπωσίασε με την λαμπερή πρεμιέρα του στο κατάμεστο ESTATE Seaside – ΑΚΡΩΤΗΡΙ μπροστά σε 2500 παρευρισκομένους.

Μετά την τεράστια επιτυχία, στο ESTATE στην Πειραιώς, ο Σάκης Ρουβάς, επιστρέφει δυναμικά στην παραλία. Το ιστορικό ΑΚΡΩΤΗΡΙ έχει διαμορφωθεί από την αρχή στο ωραιότερο καλοκαιρινό club της πόλης, ώστε να υποδεχθεί το ESTATE Seaside, όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο κορυφαίος σταρ θα παρουσιάζει ένα δυναμικό μουσικό υπερθέαμα που θα απογειώσει τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης!

ROYBAS 7

Γάννης Τσακουμάκος–Σάκης Ρουβάς

Στο εκρηκτικό μουσικό θέαμα συμμετέχουν ο ταλαντούχος Θοδωρής Φέρρης και ο ανερχόμενος Κωνσταντίνος Κουφός, ενώ η χορογράφος Chali Jennings, με το δωδεκαμελές μπαλέτο, πλαισιώνουν εντυπωσιακά το concept του show!

ROYBAS 1 FERIS

Ο Interior Designer Σάκης Κυριακίδης, δημιούργησε έναν υπέροχο αισθητικά χώρο, με κυρίαρχο χρώμα το λευκό, σε συνδυασμό με το ξύλο και τη λεύκη πέτρα, που μαζί με τους πανύψηλους φοίνικες παραπέμπουν σε εντυπωσιακό καλοκαιρινό θέρετρο.

ROYBAS 4

Το ESTATE Seaside στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ θα αποτελεί καθημερινό προορισμό διασκέδασης αφού και τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας θα παρουσιάζει θεματικά μουσικά events όπως κάθε Τρίτη ένα μοναδικό RNB Party με τον αγαπημένο Gifted, κάθε Τετάρτη ελληνική βραδιά σε συνεργασία με το δημοφιλέστερο Bar της Θεσσαλονίκης που δεν είναι άλλο από το Markiz, ενώ κάθε Πέμπτη ο Δήμος Αναστασιάδης και το εκπληκτικό τσίρκο του, μας ταξιδεύουν σε ένα υπέροχο live.

Στο ψηλότερο σημείο του χώρου, με θέα τη θάλασσα και το επιβλητικό stage, βρίσκεται ο χώρος του εστιατορίου, που θα φιλοξενεί για όλο το καλοκαίρι το HAMA Japanese Fusion Restaurant της Γλυφάδας, που θα λειτουργεί επίσης καθημερινά.

ROYBAS 2 ROYBAS 3 ROYBAS 5 ROYBAS 6 ROYBAS8 ROYBAS 9 MELETH KABIOYRA ROYBAS 12 ROYBAS 11

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!