Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εριέττα Κούρκουλου: Μιλά πρώτη φορά για την έκτρωση στα 15 της!

Τι αποκάλυψε η Εριέττα Κούρκουλου για το πολύ προσωπικό τη βίωμα

Η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση μέσω του Instagram, σε συνεντεύξεις αλλά και στο βιβλίο της «Είμαι η Εριέττα», δεν διστάζει να μιλήσει έξω από τα δόντια και να κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή της, να μιλήσει για το παιδί που έχασε με τον άντρα της Βύρωνα Βασιλειάδη αλλά και για τις προσπάθειες να γίνει μητέρα με εξωσωματική γονιμοποίηση. Αυτή τη φορά μιλώντας στο περιοδικό «Κ» της «Καθημερινής» είχε ακόμα πιο εξομολογητική διάθεση…

Πρώτα από όλα η Εριέττα Κούρκουλου αναφέρθηκε στα δύο επίθετά της «Κούρκουλου – Λάτση». «Και τα δύο επίθετα φέρουν βαριά ιστορία. Ωστόσο, η αντίληψη του κόσμου γύρω από αυτά διαφέρει σημαντικά. Ο πατέρας μου ήταν το παιδί του λαού, ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός, που είχε τον θαυμασμό όλου του κόσμου. Από την άλλη πλευρά, το όνομα Λάτση έφερε επίσης ένα στοιχείο θαυμασμού εξαιτίας του τεράστιου φιλανθρωπικού έργου του παππού και της μητέρας μου» είπε αρχικά.

«Ωστόσο, υπήρχαν και κριτικές σχετικά με τον πλούτο. Υπήρχε η πεποίθηση ότι όσοι διαθέτουν χρήματα είναι αυτομάτως ανήθικοι, άπληστοι κτλ. Δε λέω αν αυτό είναι σωστό ή λάθος. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της άποψης είναι αληθινό, ακόμα και για μένα που βρίσκομαι κοντά σε αυτή τη ζωή. Σίγουρα, όμως, δεν ισχύει σε όλες περιπτώσεις» πρόσθεσε.

 

«Πολύ προσωπικό βίωμα»

Στη συνέχεια η Εριέττα Κούρκουλου έκανε μια φοβερή αποκάλυψη: «Η έκτρωση που έκανα όταν ήμουν 15 ετών είναι ένα από τα “τζιζ” θέματα στα οποία αναφέρομαι στο βιβλίο μου. Είναι ένα πολύ προσωπικό βίωμα, το οποίο επέλεξα να μοιραστώ δημόσια για πρώτη φορά, ακριβώς γιατί παραμένει ταμπού, είτε λόγω της θρησκείας μας είτε λόγω άλλων κοινωνικών προκαταλήψεων. Ένα κορίτσι σε αυτή την ηλικία δεν είναι έτοιμο να γίνει μητέρα, και είναι σημαντικό να ανοίγουμε τη συζήτηση, γιατί μόνο έτσι θα απομυθοποιηθούν τέτοια θέματα».

 

Όταν μοιράζεσαι την εμπειρία σου, βοηθάς κι άλλους να μιλήσουν και τότε συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι μόνος. Η μητέρα μου με στήριξε απίστευτα, δεν με έκανε να νιώσω ενοχές, και αυτό με βοήθησε πολύ. Μου πήρε καιρό να το μοιραστώ, αλλά το θεωρώ σημαντικό για τα νέα κορίτσια να ξέρουν ότι έχουν αυτό το δικαίωμα”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!