Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η κόρη του Γκόρντον Ράμσεϊ για διακοπές στην Ελλάδα

Με καυτό μπικίνι, απολαμβάνει τον «καλοκαιρινό» ήλιο των τελευταίων ημερών

Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται η κόρη του διάσημου σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ, Χόλι, όπως έκανε γνωστό η ίδια στα social media. Η 24χρονη πρόσφατα αρραβωνιασμένη influencer, μοιράστηκε στιγμιότυπα χθες Κυριακή, από το ταξίδι της στην Ελλάδα, ποζάροντας με ένα ροζ μπικίνι και επιδεικνύοντας τους γυμνασμένους κοιλιακούς της.

Η κόρη του σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ έδειχνε ευδιάθετη ποζάροντας μπροστά από μια πισίνα. «Απολαμβάνοντας τον τελευταίο καλοκαιρινό ήλιο» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. Ωστόσο, δεν διευκρίνισε σε ποιο μέρος της Ελλάδας βρίσκεται.

Η κόρη του Γκόρντον Ράμσεϊ

Σε φωτογραφίες που μοιράστηκε η κόρη του σεφ Ράμσεϊ τότε από το ταξίδι της με τον αρραβωνιαστικό της, φαίνεται πως επισκέφθηκε την Κρήτη, καθώς σε ένα από τα στιγμιότυπα βλέπει κανείς τον φάρο στο λιμάνι των Χανίων.

Η κόρη του Γκόρντον Ράμσεϊ

Ο εριστικός και οξύθυμος σταρ της παγκόσμιας κουζίνας, Γκόρντον Ράμσεϊ παντρεύτηκε την σύζυγό του και δασκάλα, Τάρα, το 1996 στο Τσέλσι του Λονδίνου και απέκτησαν 5 παιδιά: Την 24χρονη Μέγκαν, τα δίδυμα Τζακ και Χόλι που είναι 22 ετών, την 20χρονη Ματίλντα και τον 3χρονο Όσκαρ.

Η Χόλι Ράμσεϊ είναι ένα όμορφο κορίτσι που το 2020 υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με γνωστό πρακτορείο μοντέλων. Να σημειώσουμε τέλος ότι πάνω από 400 χιλιάδες χρήστες ακολουθούν το προφίλ της στο Instagram.

Οι σεξουαλικές επιθέσεις

Το 2021, η Χόλι, είχε αποκαλύψει ότι πέρασε τρεις μήνες σε ψυχιατρική κλινική μετά από δυο σεξουαλικές επιθέσεις. Μιλώντας στο podcast «21 & Over with Holly Ramsay», η 21χρονη περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς διαγνώστηκε με διαταραχή μετα-τραυματικού στρες (PTSD- Posttraumatic stress disorder) στο πανεπιστήμιο, ως αποτέλεσμα των δυο σεξουαλικών επιθέσεων όταν ήταν 18 ετών.

«Πήγα στο πανεπιστήμιο, σπούδασα σχέδιο μόδας, και το λάτρεψα. Αλλά στο δεύτερο μισό του πρώτου έτους, επηρεάστηκα από το PTSD μου και δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε. Έβγαινα πολύ, έχανα μαθήματα επειδή ήμουν συνέχεια έξω. Δεν διασκέδαζα. Πάλευα πάρα πολύ. Το σύνδρομο PTSD ήταν αποτέλεσμα δυο σεξουαλικών επιθέσεων όταν ήμουν 18…», αφηγήθηκε η Χόλι.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!