Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Και το όνομα αυτής… Η βάπτιση της κόρης του Ντάνου και της Δήμητρας!

Η εκκεντρική επιλογή της Δήμητρας Βαμβακούση στη βάπτιση της κόρης της, η αντίδραση του Ντάνου Αγγελόπουλου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση βάφτισαν την κόρη τους.

Το ζευγάρι επέλεξε την Σκιάθο για την ξεχωριστή αυτή ημέρα, αφού είναι η πατρίδα του Ντάνου και τρέφουν και οι δύο μεγάλη αγάπη για το μέρος. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας.

Η κόρη τους πήρε δύο ονόματα, «Ουρανία» και «Μαρία». Όπως είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το πρώτο είναι για να τιμήσουν τη μνήμη της μητέρας του που έφυγε από τη ζωή και το δεύτερο είναι για την Παναγία.

Η βάφτιση της μικρής έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ την κόρη του ζευγαριού βάφτισε ο ξάδερφος του Ντάνου Αγγελόπουλου, Νίκος Πρέκας.

Λίγο πριν το μυστήριο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό έξω από την εκκλησία.

Outfit Ντάνου Δήμητρας

Η πανευτυχής και πανέμορφη μητέρα, φορούσε ένα υπέροχο λευκό φόρεμα, όμως μοιραία το μάτι έπεφτε πάνω στην επιλογή της να φορέσει τα υπεράνετα παπούτσια της Converse.

Από την πλευρά του Ντάνου, όπως πάντα στράφηκε σε safe επιλογές με ένα σικ και κομψό γκρι κοστούμι με λευκό πουκάμισο, μιας και η γκαρνταρόμπα του μας έχει συνηθίσει σε στοχευμένες και εντός συγκεκριμένου πλαισίου επιλογές.

Δείτε φωτογραφίες

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!