Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Τατιάνα Μπλάτνικ κάνει σερφ στον ωκεανό

Η Τατιάνα Μπλάτνικ φόρεσε την ολόσωμη στολή της και δάμασε τα κύματα

Στο Λος Άντζελες βρίσκεται η Τατιάνα Μπλάτνικ, ποστάροντας φωτογραφίες και βίντεο. Αν και δεν έχει αποκαλύψει το λόγο του ταξιδιού της, η ιδρύτρια του «Breathe Hellas» συναντά φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ενώ μοιράζεται στιγμιότυπα.

Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, θέλησε να δείξει τη νέα της ασχολία που δεν είναι άλλη από το σερφ. Κάνει σερφ στον ωκεανό και φορώντας την ειδική στολή, προσπαθεί να ισορροπήσει και να δαμάσει τα κύματα ακούγοντας πιστά τις οδηγίες του δασκάλου της.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι fit και δεν έχει κρύψει την αδυναμία της σε διάφορες μορφές εκγύμνασης, όπως είναι το τρέξιμο και το περπάτημα.

Προασπίζοντας τη σημασία της ψυχικής υγείας, δεν θα μπορούσε να μην εντάσσει στο καθημερινό της πρόγραμμα τη γυμναστική που χαρίζει ευεξία και ενέργεια.

 

Μετά το διαζύγιο

Η πρώην σύζυγος του Νικόλαου Γλίξμπουργκ επέλεξε να μείνει στην Ελλάδα μετά το διαζύγιο, καθώς αισθάνεται ότι βρίσκεται στο σπίτι της. Ωστόσο, πλέον, έχει το χρόνο να κάνει συχνά ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Για την απόφασή της να παραμείνει στη χώρα μας έχει πει σε συνέντευξή της: «Δεν ετέθη ποτέ θέμα για το αν θα μείνω στην Ελλάδα, αισθάνομαι πραγματικά σαν το σπίτι μου εδώ. Αυτή η χώρα με καλωσόρισε από την πρώτη στιγμή που έφτασα, και γι’ αυτό είμαι απίστευτα ευγνώμων. Έχω ζήσει στην Ελλάδα περισσότερο από  οπουδήποτε αλλού, ενώ ήμουν διαρκώς σε κίνηση όλη μου τη ζωή. Οι άνθρωποι, ο πολιτισμός και η αίσθηση της κοινότητας με έχουν κάνει να νιώθω εδώ σαν στο σπίτι μου, με κάθε τρόπο. Είμαι επίσης ευτυχής που η δική μου οικογένεια έχει αρχίσει να αισθάνεται την Ελλάδα σαν το σπίτι της, Η μητέρα μου περνάει πολύ χρόνο εδώ και ο αδελφός μου, Μπόρις, έχει επενδύσει επιχειρηματικά στην χώρα.

Έχω δεσμευτεί να συνεχίσω να χτίζω τη ζωή μου εδώ, να προωθώ την χώρα για επενδύσεις τόσο στον τομέα της υγείας όσο και της ευεξίας, αλλά και ως τον απόλυτο προορισμό ευεξίας και να εργάζομαι σε πρωτοβουλίες και έργα προς όφελος της κοινωνίας που με έχει αγκαλιάσει τόσο θερμά».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!