Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

OnlyFans: Διάσημο μοντέλο έβγαλε 67 εκατ. δολάρια σε τρία χρόνια

Η Κορίνα Κοπφ δεν είναι πλέον ενεργή στην πλατφόρμα ενήλικου περιεχομένου OnlyFans

Μία από τις πιο δημοφιλείς δημιουργούς του OnlyFans ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την πλατφόρμα, μετά από τρία χρόνια.

Η Κορίνα Κοπφ, που ήταν ιδιαίτερα ενεργή στη συνδρομητική πλατφόρμα ενήλικου περιεχομένου, έγραψε τις προάλλες στο Twitter, πως «πλέον δεν υπάρχει στο προφίλ της κάποιος σύνδεσμος», υποδηλώνοντας ότι δεν θα τη βρουν πλέον στη σελίδα του OnlyFans.

Η 28χρονη Κοπφ ξεκίνησε από το YouTube φτιάχνοντας το δικό της κανάλι το 2016, όπου ανέβαζε vlog και βίντεο με φίλους, παρουσίαζε αγορές ρούχων και ξεναγήσεις στο σπίτι της, όπως συνηθίζεται από πολλούς influencers, συγκεντρώνοντας πάνω από 1,69 εκατομμύρια συνδρομητές, ενώ στο Instagram, έχει 6,5 εκατομμύρια ακόλουθους.

OnlyFans: Διάσημο μοντέλο έβγαλε 67 εκατ. δολάρια σε τρία χρόνια

Το 2021, η Κοπφ αποφάσισε να ξεκινήσει λογαριασμό στο OnlyFans, «κατόπιν απαίτησης κάποιων θαυμαστών» και έβγαλε υπέρογκα ποσά, μέχρι που αποφάσισε να σταματήσει στις 24 Οκτωβρίου.

Υπολογίζεται ότι η Κορίνα Κοπφ κέρδισε 67 εκατομμύρια δολάρια από τις αναρτήσεις της στην πλατφόρμα του του OnlyFans και μάλιστα αποκάλυψε η ίδια, το ποσό σε μία μετάδοση στο Twitch πριν από μερικές εβδομάδες.

Σε παλαιότερη δήλωσή της, είχε αναφέρει μάλιστα πως όταν είχε ανακοινώσει ότι ανοίγει λογαριασμό στην πλατφόρμα ενήλικου περιεχομένου, μέσα σε 48 ώρες είχε βγάλει 1 εκατομμύριο δολάρια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!