Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κινδύνεψε να χάσει την Τζορτζίνα του

Στο νοσοκομείο η σύντροφός του Κριστιάνο Ρονάλντο εκτάκτως για 4ήμερη νοσηλεία

Περιπέτεια με την υγεία της είχε η σύντροφος του σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Όπως αποκάλυψε η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram Story της, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 4 ημέρες στο Saudi German Hospital στο Ριάντ, καθώς «χτυπήθηκε» από πνευμονία.

Δείχνοντας στη φωτογραφία της ανάρτησής ένα μπουκέτο λουλούδια και μία με ευχές για ταχεία ανάρρωση, έγραψε: «Επιτέλους πίσω στο σπίτι! Πέρασα 4 ημέρες στο νοσοκομείο με πνευμονία, είμαι καλύτερα τώρα, αλλά ακόμα αναρρώνω στο σπίτι με την οικογένειά μου».

Η 30χρονη σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, ευχαρίστησε μετά το εξιτήριο, το προσωπικό του νοσοκομείου για τη φροντίδα του.

“Πρέπει να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα μέλη του προσωπικού, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλους στο νοσοκομείο…

Με φρόντισαν υπέροχα και είμαι τόσο ευγνώμων γι’ αυτό.

Σας ευχαριστώ όλους για μια τόσο υπέροχη διαμονή”.

Κατά τη διάρκεια της ασθένειας της Τζορτζίνα, ο Ρονάλντο είχε δύο υποχρεώσεις με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Al-Nassr.

Πρόσφατα, ο 39χρονος άσος επέστρεψε επί ευρωπαϊκού εδάφους για διεθνείς υποχρεώσεις.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας έπαιξε σε αυτό που θα μπορούσε να είναι ο τελευταίος αγώνας σε βρετανικό έδαφος της καριέρας του, καθώς η Πορτογαλία αντιμετώπισε τη Σκωτία, με τον αγώνα να λήγει ισόπαλο και τον Ρονάλντο έξαλλο στο σφύριγμα της λήξης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!