Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Ντάνος βαφτίζει αύριο την κόρη του

Το προσκλητήριο για το μυστήριο που θα γίνει στη Σκιάθο

Τη μικρούλα που τους έχει αλλάξει τη ζωή πρόκειται να βαπτίσουν το πρωί του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γνωστός Ντάνος, και η Δήμητρα Βαμβακούση. Η κόρη του Ντάνου και της ηθοποιού ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Φεβρουάριο.

Το ζευγάρι επέλεξε να βαπτίσει την κόρη του στη Σκιάθο, από όπου κατάγεται ο Ντάνος. Όπως φαίνεται από το προσκλητήριο που εξασφάλισε και δημοσίευσε το Skiathoschannel, το μυστήριο θα τελεστεί στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας. Νονός της μικρής θα είναι ένας ξάδελφος του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο Νίκος Πρέκας.

Ντάνος

Ντάνος

Η Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου βρίσκεται ψηλά στο βουνό, σε απόσταση περίπου πέντε χιλιομέτρων βόρεια από την Χώρα της Σκιάθου. Ένα μέρος το οποίο ο Ντάνος το επισκέπτεται από τη νεαρή του ηλικία κσι έχει τεράστια σημασία για εκείνον, καθώς εκεί έχει την ευκαιρία να συναντά τον πατέρα Ιωσήφ, ηγούμενο της Μονής, ο οποίος είναι παλιός συμμαθητής του.

Ντάνος
Η Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Σκιάθο.

Η μικρή θα πάρει τα ονόματα Ουρανία, από την αείμνηστη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, και Μαρία, από την Παναγία, και οι ευτυχισμένοι γονείς επέλεξαν για το προσκλητήριο να είναι λιτό με μερικές μόνο φράουλες να το κοσμούν.

Το Skiathoschannel παρουσιάζει και μερικές εικόνες από τη Μονή όπου θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!