Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Γη της ελιάς spoiler: Η απαγωγή ταράζει τους πάντες

Η σειρά του MEGA αναμένεται να καθηλώσει τις επόμενες εβδομάδες

Η σειρά του MEGA, «Η Γη της ελιάς», επιφυλάσσει μία δυνατή συνέχεια με καθηλωτικά επεισόδια. Τα μυστικά της επιτυχίας της είναι πολλά: σενάριο, σκηνοθεσία, ταλαντούχοι ηθοποιοί και πολλές ανατροπές.

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία γυρίζουν την πλάτη τους στην Ειρήνη. Ο Χρήστος και η Αφροδίτη καβγαδίζουν για ασήμαντη αφορμή και όλα δείχνουν πως οδεύουν προς τον χωρισμό. Η Αριάδνη, ο Στάθης και η Βασιλική φτάνουν στην Αθήνα προκειμένου να δρομολογήσουν την επέμβαση.

Η Μαργαρίτα επιστρέφει στη Μάνη και η Αφροδίτη σπεύδει να την ενημερώσει για τον ξυλοδαρμό της Θεοδώρας. Η Ειρήνη εκμεταλλεύεται το ταξίδι των γονιών της στην Αθήνα, ειδοποιεί την Ξένια και της παραδίδει το μωρό, με τη συμφωνία να φύγουν εκτός Ελλάδας. Ο Δημοσθένης χρησιμοποιεί τις γνωριμίες του και εντοπίζει τον Θάνο. Ειδοποιεί τον Στάθη και, από κοινού, μεθοδεύουν την τιμωρία του.

Ο Στάθης βλέπει τον Θάνο, βγαίνει εκτός ελέγχου και τον σαπίζει στο ξύλο. Η Ειρήνη καλεί την Αστυνομία και προσποιείται ότι μία γυναίκα με τατουάζ τη χτύπησε και άρπαξε το μωρό. Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα εξακριβώνει και από την Αστυνομία ότι η Θεοδώρα υπέστη ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της. Αργότερα, της κάνει μια πολύ σοβαρή κουβέντα και την αναγκάζει να της υποσχεθεί ότι θα τον χωρίσει.

Για ανεξήγητο λόγο, ο Ισίδωρος δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν από την ώρα που έφυγε για Αμερική και ο Μάνος αρχίζει να ανησυχεί γι’ αυτόν. Όπως όλα δείχνουν, ο Ισίδωρος βρίσκεται στα χέρια απαγωγέων και το μέλλον του είναι δύσκολο.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!