Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δώρα Χρυσικού: Ήταν ένα σοκ για μένα η αρρώστια μου

«Είναι ένα οπτικό σοκ και για τον άνθρωπό σου που έχει συνηθίσει να σε βλέπει αλλιώς», πρόσθεσε

Η Δώρα Χρυσικού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» το πρωί της 25ης Οκτωβρίου και ανάμεσα στα θέματα που τοποθετήθηκε ήταν η μάχη της με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν πολύ μεγάλη η στήριξη που δέχτηκε από τον σύντροφό της, τονίζοντας πως αυτή η περιπέτεια της υγείας της ήταν ένα μεγάλο σοκ. Τόνισε επίσης πως στην αρχή της σχέσης τους του είχε μιλήσει για την επιθυμία της να γίνει μητέρα προσθέτοντας πως εκείνος, παρότι είχε δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο, ήταν πολύ δεκτικός.

Πιο αναλυτικά, είπε… «Ήταν ένα σοκ για μένα η αρρώστια μου. Είναι ένα οπτικό σοκ και για τον άνθρωπό σου που έχει συνηθίσει να σε βλέπει αλλιώς. Είχαν πέσει τα μαλλιά μου, τα φρύδια μου, όλα. Ο σύντροφός μου με φρόντισε και μου στάθηκε πολύ στην αρρώστια. Ήταν ένα κρας τεστ. Μετράει η εγγύτητα, η αγάπη και η τρυφερότητα».

Σε άλλο σημείο η ηθοποιός τόνισε… «Εγώ συνομιλώ με πολλές γυναίκες και μου λένε «δεν φτάνει που περνούσαμε αυτό το ζόρι να αντιμετωπίσουμε τη νόσο, είχαμε και τον άντρα μας που δεν μπορούσαν να το αντιμετωπίσουν και μας αφήσανε…».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνάντησή της με μία γυναίκα που πάλευε με τον καρκίνο επαινώντας τον σύντροφό της για την στήριξη που της έδινε… «Προχθές είχα πάει σε μία εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού και ήταν μία κυρία που ήταν σε διαδικασία χημειοθεραπειών γιατί φορούσε το μαντήλι της και είχε κοντά μαλλιά και ήταν δίπλα ο σύντροφός της και την φρόντιζε τόσο πολύ και την χάιδευε και την κοιτούσε μέσα στα μάτια και τους έκανα νόημα και τους λέω ”ελάτε εδώ” και της λέω ”είστε μία κούκλα” και έβαλε τα κλάματα και μου λέει ο σύντροφός της «δεν είναι μία κούκλα; Είναι η πιο ωραία γυναίκα του κόσμου» και με συγκίνησε τόσο πολύ».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στη στιγμή που αποκάλυψε στον σύντροφό της ότι θέλει να γίνει μητέρα και στην αντίδρασή του… «Ήθελα να κάνω παιδί. Ο σύντροφός μου, ο Νίκος, έχει δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο. Όταν τον γνώρισα του είπα ότι θα ήθελα να βιώσω αυτή την εμπειρία. θα μπορούσε να μην το θέλει. Μου είχε πει ”είμαι πατέρας αλλά όταν είσαι με μία γυναίκα που σου λέει ότι θέλει παιδιά, εγώ είμαι μαζί σου σε ό,τι αποφασίζεις”. Είναι θέμα τύχης νομίζω, δεν υπάρχει μυστικό. Είχαμε γνωριστεί σε μία συναυλία με τον σύντροφό μου. Είναι η συγκυρία, η χρονική στιγμή, η συγχρονικότητα είναι και η καθημερινή προσπάθεια, να τον διεκδικείς και να τον σέβεσαι τον άνθρωπο σου».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!