Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μείον 18 κιλά σε 3,5 μήνες

Η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της μετά τη γέννηση του γιου της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατέγραψε τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της, μόλις 3,5 μήνες από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι έχει χάσει 18 κιλά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο στις αρχές του Ιουλίου το δεύτερο γιο της, καρπό του έρωτά της με το σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Αμέσως μετά τη γέννα η παρουσιάστρια ξεκίνησε να ακολουθεί ένα προσεκτικό πρόγραμμα διατροφής. Παράλληλα, φρόντιζε να προπονείται σχεδόν καθημερινά. Έτσι, είδε σύντομα τους κόπους της να ανταμείβονται, όπως «μαρτυρά» η πρόσφατη ανάρτησή της.

Σε βιντεάκι που δημοσίευσε πριν από λίγες μέρες στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει μπροστά από έναν καθρέπτη στο γυμναστήριο. Σε αυτό καταγράφει την αλλαγή στο σώμα της, 3,5 μήνες μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η διαφορά στο σώμα της παρουσιάστριας είναι εμφανής. Με την καλλίγραμμη σιλουέτα της να εντυπωσιάζει. Όπως φαίνεται, η Queen Dina έχει καταφέρει να επανέλθει πλήρως στη φυσική κατάσταση που είχε πριν μείνει έγκυος.

Μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως αποκάλυψε η ίδια στην ανάρτησή της, έχει χάσει 18 κιλά μετά τη γέννηση του μικρού της γιου. Και φυσικά, το απολαμβάνει!

 

Ο γάμος και η τηλεόραση

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2020. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Οκτώβριο του 2022, λίγους μήνες πριν έρθει στη ζωή ο πρώτος τους γιος, Βλάσσης.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτήν την περίοδο απέχει από την τηλεόραση καθώς έχει αφοσιωθεί στους δυο γιους της. Ωστόσο, μιλώντας πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» της Φαίης Σκορδά, παραδέχτηκε ότι της λείπει. «Μου έχει λείψει πάρα πολύ η τηλεόραση αλλά δεν μπορώ να την υπηρετήσω τώρα» είπε. «Θα ήθελα στο άμεσο μέλλον, μου αρέσει πολύ η πρωινή ζώνη, είμαι πρωινός άνθρωπος, είναι η ώρα μου» πρόσθεσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!