Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τατιάνα Στεφανίδου: Στο γήπεδο με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Το διάσημο ζευγάρι παρακολούθησε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Την ποδοσφαιρική αναμέτρηση της αγαπημένης του ομάδας, της ΑΕΚ, απέναντι στον ΠΑΟΚ παρακολούθησε, όπως αποκάλυψε το περιοδικό ΟΚ, ο Νίκος Ευαγγελάτος. Το βράδυ της Κυριακής 20 Οκτωβρίου, ο παρουσιαστής του Mega απόλαυσε το ντέρμπι από τις VIP κερκίδες του γηπέδου OPAP Arena, στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Τατιάνα Στεφανίδου, και πίνοντας ένα ποτήρι λευκό κρασί, σύμφωνα με το ΟΚ. Ωστόσο, το αποτέλεσμα του αγώνα δεν ήταν και το καλύτερο για το φανατικό ΑΕΚτζή δημοσιογράφο, αφού έληξε με ισοπαλία 1-1.

Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη μέρα, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος ήταν καλεσμένοι στη βάφτιση του γιου της κουμπάρας τους, Γιάννας Παναγοπούλου.

 

Τατιάνα Στεφανίδου: Γιατί έμεινε εκτός TV

Εκεί, η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησε την παρουσιάστρια και μίλησε για τη βάφτιση, το παιδί της κουμπάρας της, αλλά και γιατί φέτος έμεινε εκτός τηλεόρασης.

«Δεν λείπουμε από αυτήν τη μέρα. Ήταν πολύ σημαντική για όλους μας. Αυτό το μωράκι είναι πολύτιμο γιατί αποκτήθηκε με πολλή μάχη, μετά από μεγάλο αγώνα και είμαστε όλοι εδώ για τη Γιάννα. Να ευχηθούμε να ζήσει. Ήμουν από τους πρώτους ανθρώπους που αγκάλιασα το μωράκι. Θέλω να πω ότι η Γιάννα είναι μια αγωνίστρια της ζωής, ένας άνθρωπος που έδωσε τα πάντα όχι μόνο για τη δουλειά της αλλά και για την οικογένειά της. Έκανε πίσω τα τελευταία δύο χρόνια από την τηλεόραση για αυτό το μονάκριβο μωρό. Και εγώ με επιλογή μου μένω εκτός τηλεόρασης», ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Από την άλλη, σε ανάρτηση που έκανε η ίδια στις αρχές Οκτωβρίου, ανέφερε: «Με ρωτάτε πολλοί γιατί δεν είμαι φέτος στην τηλεόραση. Τα μηνύματα που λαμβάνω είναι εκατοντάδες και είναι λογικό. Αυτή μου τη δραστηριότητα γνωρίζετε περισσότερο καθώς αυτή έχει και τη μεγαλύτερη προβολή. Από το 1993 μέχρι και σήμερα έχω σταματήσει από την τηλεόραση μόνο για λίγους μήνες. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ όταν συνειδητοποιώ τα 31 συναπτά έτη καθημερινής τηλεοπτικής έκθεσης, μου φαίνονται πολλά»!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!