Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε για την απώλεια του Δάνη

«Η ζωή συνεχίζεται, αλλά αλλιώς» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός για τον πρώην σύντροφό της

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου για την παράσταση «Ωραία μου κυρία».

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη δύσκολη διαχείριση μετά την απώλεια του καλού της συναδέλφου και πρώην συντρόφου της, Δάνη Κατρανίδη.

«Δεν είναι συζητήσεις που γίνονται, έτσι. Δεν γίνονται συζητήσεις, όχι γιατί απαγορεύονται, αλλά είναι συζητήσεις ψυχής. Η ζωή συνεχίζεται, αλλά αλλιώς. Αυτό θέλω να πω», είπε αρχικά η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

O Δάνης Κατρανίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου υπήρξε η πρώτη -από τις τρεις- σύζυγος του ηθοποιού, με την οποία παντρεύτηκαν μετά από έναν θυελλώδη νεανικό έρωτα (υπήρξαν παντρεμένοι από το 1971 έως το 1977) .

 

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Ο έρωτας της ζωής του

Η γνωστή ηθοποιός ήταν ο έρωτας της ζωής του. Έμειναν παντρεμένοι για έξι χρόνια, ωστόσο, διατήρησαν πολύ καλές σχέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο «Καλύτερα δεν γίνεται» είχε πει για την Μίρκα: «Με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου ήμασταν μαζί από την σχολή. Δεν μας δημιούργησε η δουλειά πρόβλημα, έχουμε κρατήσει εξαιρετική σχέση. Παίξαμε για πρώτη φορά μαζί στην Βιρτζίνια Γουλφ. Όχι, δεν θυμηθήκαμε καθόλου τον γάμο μας και δεν έχει καμία σχέση με την Βιρτζίνια Γουλφ γιατί θα είχαμε σκοτωθεί. Αν υπήρχε τότε ζήλια, θα στο πει η Μίρκα. Τα έχει πει το ξέρω. Άλλο η ζήλια κι άλλο το πειραχτήρι. Ήταν χοντρή ζήλια στο περίπου. Δε κρατώ με όλες τις συζύγους μου καλές σχέσεις. Έτυχε».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!